Petite 4620 naturbjörk
Petite 4620 naturbjörk
Petite 4620 naturbjörk
Petite 4620 naturbjörk
 
 

Petite 4620 naturbjörk

Secto Design
 
 
DINA VAL Ändra
Petite 4620 naturbjörk
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, 4-6 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

PETITE 4620 NATURBJÖRK

Kollektionen Petite består av en pendel, bordslampa och väggarmaturer och är en mindre variant till den traditionella Secto-serien. Både bord och väggarmaturer har justerbara skärmar som man försiktigt kan vända för peka ljuset dit man önskar. Skärmen är handgjord av formpressad PEFC-certifierad finsk björk-lameller i Finland av skickliga finsnickare. Vit och svart variant har laminerats, valnöt har en vaxad valnötsfaner ovanpå. Metalldelarna är tillverkade av pulverlackerat stål. Lampan är designad för energilampor och använder den senaste LED-teknologin. Designade av prisbelönta finska arkitekten Seppo Koho.

Observera att användandet av lampor av typen halogen, spegel eller 12 V i Secto lamporna är förbjuden pga risk för överhettning. Det måste finnas minst 15 mm mellan lampan och skärmen för att tillåta luft att cirkulera runt lampan.


SPECIFIKATIONER

Diameter: 28 cm
Höjd: 56 cm
Material: Finsk naturbjörk
Sockel: GX53
Ljuskälla: LED max 7W
Ljuskälla ingår: Ja
Kabel: 200 cm
 
 

1. Välj färg:

  • Naturbjörk
  • Vit
  • Svart
  • Valnöt +520 kr

OM VARUMÄRKET

Secto Design är ett finländskt företag som har specialiserat sig på designarmaturer i trä. De framställs för hand i Finland av duktiga och erfarna finsnickare. Som råmaterial används man inhemsk björk. Deras ekologiska armaturer används i hem och offentliga rum över hela världen. Armaturerna är ett samarbete mellan formgivaren Seppo Kohos och Secto Design.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.