CableCup Mini vit
CableCup Mini vit
CableCup Mini vit
CableCup Mini vit
CableCup Mini vit
CableCup Mini vit
 
 

CableCup Mini vit

CableCup
 
 
DINA VAL Ändra
CableCup Mini vit
 
 
LEVERANSINFO
Leverans inom 10-14 arbetsdagar
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

CABLECUP MINI VIT

CableCup's patenerade uppfinning som gör det enklare att hänga upp lampor i taket. Det blir dessutom snyggt då koppen sitter garanterat tätt mot taket.  Utan glapp eller glipor.

CableCup är en svensk uppfinning som löser problemet med takkoppar som sitter snett och glappar mot taket. 

Enklare och fiffigare lösning går inte att hitta.


SPECIFIKATIONER

Diameter: 12,5 cm
Höjd: 60 cm
Material: TPU
Kabel: Max tjocklek på sladd 9 mm
Info: Max vikt lampa, 5 kg
Visas i butiken: Ja
Designer: 2010. Jonas Forsman / Lars Wettre
 
 

1. Välj modell

  • Mini Vit Ø:12
  • Mini Svart Ø:12
  • Classic Ø:15 +40 kr

VIDEOR

DET UNIKA

CableCup är en unik takkopp som garanterat sitter tätt mot taket och dessutom är barnsligt enkel att montera. Du känner säkert till hur bökigt det kan vara att få koppen att sitta rakt och tätt mot taket. De gamla kopparna som fortfarande följer med vissa taklampor fungerar dåligt, är svåra att sätta upp och sitter ofta snett. Söker du efter en snygg lösning där lampan sitter tätt mot taket är den en CableCup du skall använda. Det mjuka materialet och storleken på takkoppen gör att du lätt kränger den över sladdar, kontakter och annat du vill dölja.

Det unika med CableCup till skillnad mot andra koppar är att du vränger koppen ut och in, sedan hänger du den på takkroken, sätter i kontakten, stoppar in sladden och vränger tillbaka koppen upp mot taket. Genom att den hänger på kroken kan koppen inte halka ned och skapa glipor mellan sig och taket. Det blir också mycket enklare att hänga upp lampan då koppen är “öppen” när du sätter i kontakten och virar in sladden eftersom du ser vad du gör.

OM VARUMÄRKET

Allt började i ett nyrenoverat kök. En ny kökslampa skulle sättas upp över köksbordet. Den hade noga valts ut för att passa i köket. Snygg design och erkänt varumärke men hur mycket man än försökte gick det inte att få koppen närmast taket att sitta tätt. Sladdarna fick inte plats inuti koppen och den halkade ner på sladden. Känner du igen problemet? 2010 lanserades, en patenterad funktion som gör det enklare att hänga upp lampor som är helt unik i sitt slag. Vi vill erbjuda er tillsammans med CableCup den bästa möjliga lampan, sätt finishen med CableCup.  
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.