Terra soffbord small, beige
Terra soffbord small, beige
Terra soffbord small, beige
Terra soffbord small, beige
Terra soffbord small, beige
 
 

Terra soffbord small, beige

Normann Copenhagen
 
 
DINA VAL Ändra
Terra soffbord small, beige
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, 4-6 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

TERRA SOFFBORD SMALL, BEIGE

Terra är ett bord med tydliga referenser till sydliga hantverkstraditioner. Designer Simon Legald har arbetat med proportionerna mellan den solida bordplattan och den mer tunna ramen, så det övergripande intrycket är både snyggt och rustikt. 

Inspirationen till Terra fick Simon Legald när han besökte en liten italiensk terrazzofabrik och blev förälskad i det uttrycksfulla materialet, vilket gjordes här enligt ursprungliga italienska föreskrifter.

Granulerad marmor blandas med cement och gjutas i stora block och skärs sedan ut. Inga två terrazzo plattor är lika - var och en har en unik blandning av stenflingor med särpräglade former och färgspel.

Terra kan användas både inomhus och utomhus.

Stålramen är galvaniserad och terrazzoplattan behandlas med vattenförseglare så att bordet tål vind och väder.et låga Terra bordet är idealiskt som ett soffbord, medan den högre men mindre versionen kan användas som sidobord eller växtstativ De två storlekarna är också vackra i samverkan med varandra.


SPECIFIKATIONER

Längd: 40 cm
Bredd: 40 cm
Höjd: 42 cm
Material: Terrazzo (betong, marmor) / Lackat stål
Info: För både inom- och utomhus
Levereras som: Monterad
Designer: Simon Legald
 
 

1. Välj modell

  • Small
  • Large +715 kr

2. Välj utförande

  • Beige
  • Grå
  • Grön

NORMANN COPENHAGENS MILJÖPOLICY

Eget uttalat 4-stegs CSR mål. 1) Hållbar design. 2) Kontrollerad och lokal närvaro, globalt. 3) Välgörenhet 4) Rättvisa förhållande till alla anställda. Läs mer >

OM VARUMÄRKET

Normann Copenhagen är ett danskt designföretag med uppgift att skapa originella och innovativa produkter i en enkel och modern design. Eller med andra ord att utmana konventionellt tänkande och göra det vanliga - extraordinärt - genom stor design.Normann Copenhagen grundades 1999 av Jan Andersen och Poul Madsen, omfattar en bred och kontinuerligt växande samling av möbler, belysning, textilier och hemtillbehör och har samlat in mer än 80 designutmärkelser under vägen.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.