Arka loungestol Jubileumsmodell
Arka loungestol Jubileumsmodell
 
 

Arka loungestol Jubileumsmodell

Stolab
 
 
DINA VAL Ändra
Arka loungestol Jubileumsmodell
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

ARKA LOUNGESTOL JUBILEUMSMODELL

Arka Jubileumsmodell 2020 i vitoljad massiv ek - klassiker i begränsad upplaga (100 st) för att fira att modellen fyller 65 år. Till stolen ingår en speciellt framtagen dyna med naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri. Stolen har en plakett under sitsen med numrering NR xx av 100st .

OBS! Begränsat antal. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning. 

1955 formgav Yngve Ekström, en låg pinnstol som fick namnet Arka. Namnet är en förkortning av romarnas valvbågade trottoarer som kallas arkader och den välvda formen återfinns i loungestolens speciella design, där Yngve utgått från tre cirklar.

Finns även i massiv björk eller ek i naturlack, olja eller lackfärg under egna produkter.  

 


SPECIFIKATIONER

Bredd: 72 cm
Djup: 54 cm
Höjd: 67 cm
Sitthöjd: 37 cm
Modell: Arka
Material: Massiv vitoljad ek
Levereras som: Monterad
 
 

STOLABS MILJÖANSVAR

Det vi gör nu lämnar avtryck och blir en signatur från Stolab med kommande generationer som mottagare. Stolabs utgångspunkt är att vi utgör en liten, men ändå påverkbar, del i ett så mycket större sammanhang. Det vi kan göra för att bidra till en sund miljö, ska vi alltid se till att göra.

Därför tänker Stolab till en extra gång när de fattar beslut och har möjlighet att göra vårt avtryck till något som berikar istället för att belasta, vilket inkluderar tankesättet genom deras produkter, arbetsmiljö och produktion. Läs mer >

OM VARUMÄRKET

Stolab har tillverkat möbler sedan 1907. Det har gett dem en värdefull skatt av kunskap som präglar hela deras verksamhet. Kärleken till det massiva träet och skapandet av tidlösa möbler känner ingen ålder. Den är konstant. Att formgivning, tillverkning och montering sker på samma plats i Smålandsstenar, ger Stolab möjlighet att nå upp till de högt ställda krav på kvalitet, miljöansvar och hållbarhet som ska följa varumärket Stolab - från ursprunglig tanke till levererad produkt.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.