Sunshine Mariposa fåtölj
Sunshine Mariposa fåtölj
Sunshine Mariposa fåtölj
Sunshine Mariposa fåtölj
 
 

Sunshine Mariposa fåtölj

 
 
Betala 458,33 kr/månad i 12 månader
 
Dina val:
 
Lägg i favoritlista

 
 
LAGERSTATUS
Finns i lager
Fraktpris Fri frakt
Fraktfritt över 1.500 kr
 
 
 

1. Välj färg på ställningen

  • Ställning i galvaniserad
  • Ställning svart lack/ zinkbeläggning

PRODUKTINFORMATION

Sunshine Mariposa, utomhusversionen an den fantastiska fåtöljen Mariposa/Butterfly. Den är gjord i Sunbrella, ett speciellt tyg som har hög resistens mot UV ljus och som klarar att stå ute i regn under hela sommaren. Det finns dräneringshål i botten så att det inte blir någon vattensamling i stolen. Detta tillåter också tyget att torka väldigt fort efter regn. Stolen har även gömda resårband i öronen som gör att sitsen inte flyger iväg när det blåser. Ställning i galvaniserad (gråfärgad) metall som inte rostar eller i svartlack med zink under. Sits i färgen Oyster.

Mariposa designades 1938 i Buenos Aires, Argentina. Trots att den fick många designutmärkelser var det få stolar som faktiskt tillverkades. Den är i dag representerad på Museum of Modern Art i New York. Nu tillverkas den i Sverige och finns att köpa hos oss.


SPECIFIKATIONER

Bredd: 87 D:86 H:92 cm
Djup: 86 cm
Höjd: 92 cm
Sitthöjd: 25 cm
Material stomme: Galvaniserad el svart/zink
Info: Kan stå ute
Levereras som: Omonterad
Visas i butiken: Annan modell i samma serie.

OM VARUMÄRKET

Juan Kurchan och Jorge Ferrari Hardoy var två unga arkitekter som tillsammans med Antonio Bonet tog fram en modern version av "La Tripolina", en stol designad 1877. Stolen blev klar i december 1938 men endast några få exemplar producerades. Nu tillverkas fyra nya spännande versioner av denna moderna klassiker i Sverige av Cuero Design.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.