S/WOOD pall Fanér
S/WOOD pall Fanér
S/WOOD pall Fanér
S/WOOD pall Fanér
S/WOOD pall Fanér
S/WOOD pall Fanér
S/WOOD pall Fanér
 
 

S/WOOD pall Fanér

Kartell
 
 
DINA VAL Ändra
S/WOOD pall Fanér
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, 4-6 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

S/WOOD PALL FANÉR

Pallen S/Wood (poggiapiedi) är från Smart Wood Kollektionen. Den är ett italienskt mästerverk och är designad av Philippe Starck för Kartell. Kollektionen i trä är designad med utgångspunkt i hållbarhet kombinerat med modern design. Tack vare ett speciellt patent bearbetas träet i en form som gör att träet kan böjas i flera riktningar - 3D. Kollektionen består av två stolar och en fåtölj med eller utan fotpall i olika utföranden som finns under egna produkter. 

Ramen, i ljust eller mörkt trä, är tillverkad av 3D-format böjträ i ask-lameller eller fanér  och underredet av svartmålat eller krompläterat stål. Modellen har en monterad "dyna" i samma träfanér som resten av pallen eller i läder. Passar bra med fåtöljen i samma utförande - K/WOOD - som ligger under egen produkt.

 Vikt 4,2 / 6,2 (läder) kg 


SPECIFIKATIONER

Visas i butiken: Annan modell i samma serie.
Designer: Philippe Starck
 
 

1. Välj utförande

  • Fanér
  • Ask Lamell +1 197 kr
  • Ask Lamell /lädersits +2 286 kr

2. Välj utförande (sits/ram)

  • Ljust trä / Krom (CC)
  • Mörkt trä / Krom (SC)
  • Mörkt trä / Svart (SN)

OM VARUMÄRKET

Kartell grundades i Italien redan 1949 av ingenjören Giulio Castelli. Sedan dess har Kartell producerat möbler som känns igen med sin uthålliga funktionalitet och obestridda kvalitet. Idag finns det i Kartells sortiment möbler designade av storheter som Philippe Starck, Ron Arad, Vico Magistretti och Patricia Urquiola, med flera. Njut av stolar, lampor, bord med mera som tex Louis Ghost, Mademoiselle, Maui, Bourgie, Bloom.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.