Jetson 66 läsbord, Mi 407
Jetson 66 läsbord, Mi 407
 
 

Jetson 66 läsbord, Mi 407

Bruno Mathsson
 
 
DINA VAL Ändra
Jetson 66 läsbord, Mi 407
 
OBS! Just nu kan det tyvärr vara längre leveranstider än vad som anges nedan på Bruno Mathsson's sortiment som vi ej har i eget lager.
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, ca 8-10 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

JETSON 66 LÄSBORD, MI 407

Jetson 66 läsbord var en del i Bruno Mathssons filosofi om det bekväma sittandet, tänkt att avlasta armarna på användaren vid en längre stunds läsande. 

Läsbordet kan eftermonteras och är lämpligt för såväl böcker som läsplatta. Armen och läsbordet är var för sig steglöst justerbara i höjd och vinkel. Med ett enkelt handgrepp kan armen frigöras och vikas undan utan att övriga inställningar ändras.

Utförande i förkromat stål med läsbord i svart laminat och är steglöst justerbart.

 

 


SPECIFIKATIONER

Bredd: 30 cm
Höjd: 21 cm
Material stomme: Förkromat stål med läsbord i svart laminat
Info: Går att eftermontera
Visas i butiken: Nej
Designer: Bruno Mathsson
 
 

OM VARUMÄRKET

Bruno Mathsson är en av våra absolut största och mest kända möbelformgivare. Född till snickare men sedermera formgivare och arkitekt, med flertalet kända möbler, bl. a. fåtöljerna Jetson, Eva, Pernilla och bordet Superellips.Hela kollektionen av möbler tillverkas i Sverige och sker enligt beprövad hantverkstradition med noga utvalda material. Tillsammans med högt ställda krav på tillverkningen innebär detta att möblerna har en betydande livslängd. De renoveras ofta istället för att kasseras och går ofta i arv från generation till generation.En klok omsorg om vår miljö handlar i sin enkelhet om god och sund hushållning, att utnyttja resurserna på bästa sätt. Bruno Mathssons formgivning innebär hög estetisk kvalitet och sparsam materialåtgång. Endast godkända material och tillverkningsprocesser används. 
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.