Elegant väggskåp, 80 cm ek
Elegant väggskåp, 80 cm ek
 
 

Elegant väggskåp, 80 cm ek

 
 
Betala 881,25 kr/månad i 12 månader
LAGERSTATUS
Beställningsvara, 10-12 veckor
Fraktpris Fri frakt
Fraktfritt över 1.500 kr
 
Lägg i favoritlista

DINA VAL:
 
 

ELEGANT VÄGGSKÅP, 80 CM EK

Elegant väggskåp från Kristensen är ett snyggt och välgjort skåp i massiv/ fanerad ask eller ek. Skåpet har elegant fasade kanter som "ramar" in möbeln. Du kan välja färg under valen för att få ditt perfekta skåp. Kommer med glasade dörrar och LED-belysning.

Passar bra att kombinera med övrigt i serien Elegant som tex skänkarna som finns i samma storlekar och går att ha med ben eller väggmonterade. Finns även i andra storlekar - 42, 63, 80, 122, 181 samt 240 cm. Här visas 80 cm.   För andra kombinationer och storlekar kontakta oss.

 

 

 

  


 


 

1. Välj trä

 • Ask -1 280 kr
 • Ek

2. Välj träfärg på ek

 • C11 Mörk gråoljad ek
 • C12 Antik brunoljad ek
 • C13 ljusgråoljad ek
 • C15 Moccabrunoljad ek
 • C20 Gråbrunoljad ek
 • C3 Lackad ek
 • C4 Naturoljad ek
 • C6 Vitoljad ek
 • C8 Såpad ek
 • C14 Svartoljad ek
  Ladda ner produktblad som PDF-fil

SPECIFIKATIONER

Bredd: 80 cm
Djup: 32 cm
Höjd: 40 cm
Material: Massivt /fanerat trä
Levereras som: Delmonterad
Visas i butiken: Nej
Designer: Carsten Elleby

MER INFORMATION OM TRÄFÄRGERNA

Du bör behandla/underhålla din möbel regelbundet redan från början.

Har du en färgad olja rekommenderar vi att du använder ofärgad ca 2 gånger av 3.

C4:  Vi behandlar detta träet med ”Träolja natur” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och få en motståndskraftig yta.

C6: Vi behandlar detta träet med ”Träolja vit” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och få en motståndskraftig yta.

C8: Vi behandlar detta träet med ”Såpa till trä” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och den matta ytan.

C11: Vi behandlar detta träet med ”Träolja svart” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och bevara ytan.

C12: Vi färgar detta träet med antik bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.

C13: Vi behandlar detta träet med ”Träolja ljusgrå” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att friska upp färgen och bevara ytan.

C14: Vi färgar detta träet med svart bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan. Använd endast till skänkar och skåp.

C15: Vi färgar detta träet med mocca bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.

C16: Vi behandlar detta träet med ”Träolja varmvit” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och få en motståndskraftig yta.

C20: Vi färgar detta träet med gråbrun bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.

C44: Vi färgar detta träet med svart bets och behandlar detta träet med matt lack. Du kan skydda bordet med” Vax till trä”. Används endast till bord och bänkar.

OM VARUMÄRKET

Kristensen:Kristensen är en dansk möbeltillverkare med fokus på matsalsmöbler av högsta kvalitet. Flexibilitet, valfrihet och hantverksskicklighet är är några av kännetecknen på dessa möbler.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.

Komplettera gärna med