Quadrant skänk
Quadrant skänk
Quadrant skänk
 
 

Quadrant skänk

 
 
DINA VAL Ändra
Quadrant skänk
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, ca 4-6 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

QUADRANT SKÄNK

Quadrant är ett mycket elegant och tidlös hyllsystem. Quadrant monteras med patenterade aluminium beslag som ger systemet en unik karaktär. Du kan välja tre olika djup på hyllorna, samt kombinera efter dina önskemål. Den enkla, eleganta designen och de minimalistiska uttrycket av Quadrant gör att hyllsystemet passar alla rum.

De olika färg- och fanérvarianterna, djupet och de olika modulelementen gör det väldigt enkelt att kombinera och sätta sin personliga prägel på både utseendet och funktionaliteten.

DESIGNA DIN EGEN QUADRANT

 


SPECIFIKATIONER

Längd: 231 cm
Djup: 33 cm
Höjd: 94 cm
Material: Färg och faner
Info: Benen mäter 33cm
Levereras som: Omontead
Visas i butiken: Ja
Visas i butiken: Annan modell i samma serie.
 
 

1. Välj utförande

  • Klar Vit
  • Vit
  • Svart
  • Antracit
  • Nepal Dark
  • Vitlackad Ekfaner

OM VARUMÄRKET

1917 grundades ett snickeri i Aulum. Under årens lopp har detta snickeri utvecklats till en riktig industri då man 1975 började tillverka hyllor. Man ville tillverka ett väldigt enkelt, mycket flexibelt och verkligt funktionellt hyllsystem. Det blev den numera klassiska steghyllan i furu - ABC Classic. Det är en hylla som mycket sällan kasseras, istället får den nya användningsområden. Quadrant och Quadrant Simplex, är de senaste produkten från ABC-Reoler, här är grundstenarna enkelhet, flexibilitet och funktionalitet.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.