TÄVLA OM BILJETTER TILL LIVESHOWEN "I SÄNG MED TOBIAS & GABRIEL

Har du hört podden "I säng med Tobias och Gabriel"? Om inte, kan vi berätta att det är en härlig inspirationspodd med podcastduon Tobias Karlsson (känd från Lets Dance) och Gabriel Forss. (känd från Melodifestivalen och Körslaget). Nu ska duon bege sig ut på en liveturné i samarbete med Hilding och Clarion Hotel. Vi på Tibergs Möbler kommer finnas på plats tillsammans med Hilding och har därför fått chansen att tävla ut biljetter till showen.

Vill du följa med på en härlig kväll med mycket skratt, sång och dans? Ta chansen och tävla om biljetter till showen.

När: 14 februari 2019
Var: Clarion Hotel Post, Göteborg

Gabriel Forss är mest känd som sångare och var med i Melodifestivalen 1997 då han tillsammans med gruppen Blond vann med bidraget Bara hon älskar mig. Vidare har han också arbetat med körsång och har varit både expertkommentator och deltagit, med egen kör, i tv-programmet Körslaget.  
 
Tobias Karlsson är en professionell dansare och koreograf. Han har deltagit i 14 säsonger av TV 4s dansprogram Let's Dance och vann den tredje säsongen tillsammans med Tina Nordström. 

 

VINN BILJETTER

Gör såhär för att tävla:

1. Svara på frågan: När startades Tibergs Möbler?
2. Skriv en motivering till varför du ska få gå på showen. (1–2 meningar)

Du har chans att vinna två biljetter till liveshowen ”I säng med Tobias & Gabriel”.
Tävlingen förlängs och avslutas den 11/2–19 och vinnarna meddelas den 11/2–19 via e-post, då skickas även biljetterna till showen ut.