Classic pläd grå
Classic pläd grå
Classic pläd grå
 
 

Classic pläd grå

Elvang
 
 
DINA VAL Ändra
Classic pläd grå
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

CLASSIC PLÄD GRÅ

Classic kollektionen är vacker i sin enkelhet med klassiska färger som passar in i varje hem. Det är skandinavisk design som aldrig går ur stil. 

Plädar som gör gott - inte bara är de vackra i ditt hem eller värmer dig under kalla kvällar utan Elvang har tagit ett stort socialt ansvar för tillverkningen av sina plädar. De bestämde sig för att hitta ett unikt sätt att förena en skandinavisk design strategi med ren elegans av alpacka garn som skulle gynna regionen i Peru de hade besökt. Läs mer om varumärket nedan.


SPECIFIKATIONER

Längd: 200 cm
Bredd: 130 cm
Material: 50% alpacka ull, 40% fårull & 10% microfiber
Info: Kemtvättas
Visas i butiken: Ja
 
 

1. Välj utförande

  • Plommon
  • Grå
  • Midnattsblå

VIDEOR

OM VARUMÄRKET

Lassa och Tina Elvang började efter en resa till Peru att tillverka hemtextilier i alpacka. Elvang har tagit ett stort socialt ansvar och ville ge tillbaka till regionen i Peru som de besökte och är väldigt stolta över att de har skapat jobb och utbildningsprogram via sina leverantörer som har gynnat herdarna, hemvävare, stickare och deras familjer i Peru. Allt bibehåller en ekologisk balans och omhändertagande av de djuren som är kärnan till plädarna. Elvang vill inte bara ta sitt social ansvar på allvar utan strävar även efter att skapa mönster som står sig genom tiderna och att alltid använda de mest hållbara garnkvaliteter som klarar dagligt bruk. Kort och kort, Elvang - Danmark skapar textilier med integritet.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.