Handbok i inredning och styling
Handbok i inredning och styling
Handbok i inredning och styling
 
 

Handbok i inredning och styling

av Frida Ramstedt
 
 
DINA VAL Ändra
Handbok i inredning och styling
 
- Begränsad upplaga
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

HANDBOK I INREDNING OCH STYLING

Boken med Inredarnas hemliga knep!

Idag kan vi mer än någonsin tidigare om inredning och design. Eller rättare sagt: vi vet väldigt mycket om prylar, möbler och trender. Samtidigt har många dålig koll på de grundläggande principerna inom inredning och styling. Trots att vi spenderar alltmer pengar på inredning och på att renovera hemma är det förvånande få som är nöjda och tycker sig få till helheten. Hur ska man egentligen bära sig åt för att skapa ett välfungerande och harmoniskt hem?

Frida Ramstedt tycker det är dags att vi börjar fundera mer på hur och inte bara vad vi ska styla med. I Handbok i inredning presenterar hon en verktygslåda av tankeredskap som hjälper dig att se på inredning och styling med nya ögon, så att du kan skapa ett hem som just du trivs i. Den här inredningsboken innehåller inga glossiga foton på stylade miljöer. Den bjuder istället på pedagogiska förklaringar, i text och tecknade illustrationer, av stylisternas hemliga knep och grundläggande tumregler som alla kan ha glädje och nytta av, oavsett stil och smak.

Se den som en notbok fylld av melodier och ackord som hjälper dig att komponera ett mer harmoniskt och hemtrevligt hem.

SPECIFIKATIONER

Längd: 25,6 cm
Bredd: 19,6 cm
Höjd: 25 cm
Info: Inbunden
Förlag Roos & Tegner
Utgivningsdatum 2019-03-21
Visas i butiken: Ja
 
 

OM FRIDA RAMSTEDT

Frida Ramstedt är kvinnan bakom Trendenser.se – en av Nordens första och mest lästa bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren, bland annat vann hon utmärkelsen ”Årets inredningsblogg ” i Elle Decoration Award 2016. Frida är också en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.

Pressbild av: Lisa Thanner

Följ Frida på:
trendenser.se | Facebook | Instagram
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.