Vanliga frågor

Vi hjälper dig gärna med dina frågor. 
Här hittar ni all kontakt information: KONTAKTA OSS  →

Vi erbjuder fri standardfrakt i hela Sverige på alla order över 1 500 kr.
 

Beställningen levereras av en chaufför till tomtgräns/port alternativt så nära transportbilen kommer. Småförsändelser skickas i allmänhet till närmsta DHL-ombud. LÄS MER OM STANDARDFRAKTKanske är du också intresserad av
Frakt med inbärning | Hämta i butik

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den mailadress du angav vid beställning när din order är slutförd för att bekräfta er order. 

Om ni inte mottagit er orderbekräftelse inom en timme, titta i mailkorgens skräppostmapp eller kontakta oss för kontroll av era beställningsuppgifter.

Ordernumret på kvittot använder ni er av i er kommunikation med oss.

Alla priser är inkl. 25% moms.

Vi reserverar oss för ev. feltryck. Detta innebär att vi förbehåller oss rätten att revidera t.ex. mått och prisuppgifter om de inte stämmer. Observera att priserna på produktöversikten är prisexempel.

För att du ska känna dig trygg i ditt köp hos oss lämnar vi alltid prisgaranti på våra varor i upp till 30 dagar efter beställning.

Detta innebär att om du hittar samma produkt (samma utförande som tex tyg, trä, storlek m.m.)  till ett lägre ordinarie pris någon annanstans får du mellanskillnaden tillbaka.

För att utnyttja prisgarantin mailar du oss där du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige.

För beställningar i webshopen: 
webshop@tibergsmobler.se

För beställningar i butiken i Göteborg: 
info@tibergsmobler.se

Ange ditt namn, kontaktuppgifter, uppgifter om det lägre priset gärna en länk och en bild. Gäller det en redan lagd order ange ockås ditt order- / faktura-nummer.

Prisgarantin gäller under samma förutsättningar (fraktvillkor m.m.) från svenska butiker och webshopar, upp till 30 dagar efter beställning och måste styrkas med annons, offert eller liknande. Prisgarantin gäller både för beställningar på vår hemsida och i vår butik.

 

Våra hjärtan slår för god design och vår drivkraft ligger i att erbjuda ett unikt utbud och samtidigt ge mervärde i form av kunskap, känsla och tillgänglighet.

Vi är också utpräglade frihetsälskare, som är oerhört noga i alla våra inköp, för att kunna erbjuda stor valfrihet i stort som smått. Visionen är att ha något som passar alla, för alla rum. Det är det som enligt oss är god design.
 

Mycket av det som visas i Tibergs Möblers webshop finns även att se i butik, men inte allt. De produkter som finns i utställningen i butiken i Göteborg har vi markerat med ”Visas i butik”.

I många fall kan det finnas variationer på en och samma möbel, t.ex. olika färger och former på ett bord, då har vi oftast bara en av dessa modeller i butiken.
 

Ring eller maila oss om du har frågor om sortimentet:
031-12 24 00 | info@tibergsmobler.se

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel gällande fakta och prisuppgifter i all kommunikation från Tibergs Möbler. Detta innebär att vi förbehåller oss rätten att revidera exempelvis mått och prisuppgifter om de inte stämmer.

Tänk på att bilder på tyger och möbler som visas i webshopen kan skilja sig från skärm till skärm och kan aldrig återge verkligheten exakt. Färgerna påverkas av bildskärmsinställningar vilket gör att vi inte kan garantera att de är korrekta.

Behöver ni hjälp att hitta rätt i möbeldjungeln eller sängen för just dig – låt våra experter hjälpa till!

Inredningshjälp i butik.
Boka in en tid med vår personal shopper som under en timme ger dig handfasta tips och konkreta förslag på passande möbler till ditt projekt, stort som litet, helt utan köpkrav och helt kostnadsfritt. Du och din personal shopper går i lugn och ro igenom möjligheterna som finns med hänsyn till smak, behov, och budget. Läs mer här


Sängexpert
Boka in en träff i butiken med vår sängexpert där ni tillsammans provar ut rätt säng för just er.

Vi spendera ungefär en tredjedel av våra liv i sängen så därför är det väldigt viktigt att hitta en säng som passar just dig och din kropp. Tillsammans med vår sängexpert Michael, som har över 20 års erfarenhet från sängbranschen, är ni i trygga händer och i Sveriges största Hilding utställning. Läs mer här