VÅRT PRESSSRUM

Välkommen till vårt pressrum! Nedan hittar ni våra senaste nyheter och pressutskick. 
Önskar ni höguplösta bilder eller mer information är ni välkomna att kontakta vår presskontakt.

PRESSKONTAKT Pernilla | pernilla@tibergsmobler.se | 031-12 24 00 val 3. (Generella marknadsfrågor vxl val 4)

SENASTE NYHETERNA

TIBERGS MÖBLER ÄR UTSEDDA TILL ÅRETS MÖBELHANDLARE 2017

2017-02-14   09:10

Vinnare av Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör's prestigefyllda utmärkelse Årets Möbelhandlare 2017 tilldelades Göteborgsbaserade Tibergs Möbler.

Lördagen den 11 februari 2017 delade Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör (FMI) ut priset Årets Möbelhandlare 2017 på Stockholm Furniture & Light Fair med motiveringen:

Företaget som har funnits i flera generationer har utmärkt sig inom möbelhandeln genom att erbjuda ett unikt utbud av varor och tjänster. Företaget har även utmärkt sig för sitt personliga engagemang där kunden alltid är i fokus samt att erbjuda varor av god kvalitet.

"Vi är väldigt stolta och glada för denna utmärkelse. Tack till alla medarbetare, leverantörer och kunder som gjort detta möjligt! Vi ser fram emot ett fantastiskt 2017 tillsammans, säger Frida Tiberg"

Priset Årets Möbelhandlare 2017 delas ut av Branschorganisationen Färg Möbler och Interiör (FMI) vilket är en branschorganisation för möbel- och färgfackhandlare samt alla heminredningshandlare. Syftet med priset är att premiera företag som utmärker sig för att tillhandahålla varor av god kvalitet och som arbetar med kvalitets- och miljöfrågor. Andra faktorer som påverkar bedömningen är om företaget utmärkt sig på annat sätt, till exempel genom att vara innovativa och nyskapande inom branschen.

Det är leverantörer, importörer, producenter och agenter som först lämnar nomineringar och som sedan röstar fram vilken möbelhandlare som får priset, varje företag har en röst.

 

DESIGNKALENDERN 2016

2016-11-28  08:45

Räkna ner till jul med Tibergs adventskalender!

24 luckor med fantastiska erbjudanden på designprodukter. Kanske den perfekta julklappen eller varför inte som en julklapp till dig själv? Lucköppning sker 1-24 dec på Tibergs Möblers Facebook sida. 
VÄLKOMMEN DIT

 

POPULÄR SATSNING FORTSÄTTER

2016-07-06   10:15

Succén av Tibergs Möblers populära satsning med inredningstjänst fortsätter till hösten

En tjänst som erbjuder en timmes kostnadsfri inredningskonsultation, en stund ägnad för dig med inspiration och handfasta råd. – Det har varit en spännande vår med många roliga uppdrag och höstens ser också bra ut med många nya kommande uppdrag. Bokningarna har redan börjat att fyllas på, säger Frida Tiberg, butiksansvarig på Tibergs Möbler.

Tibergs Möblers inredare hjälper er att få ihop den "röda tråden" som gör just ert hem till det ni önskar. Med över 20 års erfarenhet av arbete med färg, form och inredning ser inredaren till att ni hittar de lösningar som passar era önskemål och behov allra bäst.

– Att få arbeta med inredning och möbler är otroligt roligt, kreativt och spännande. Att få kombinera detta med att få hjälpa till med att inreda våra kunders hem och kanske just ditt hem, är för mig ett privilegium, säger Anna, personlig inredare på Tibergs Möbler.

Tibergs Möblers inredningstjänst är gratis och enkelt att boka, en givande stund för kunden. Inget uppdrag är för stort eller för litet, allt från val av soffa, till möblering av ett helt rum, kontor eller hus.

KONTAKTA PRESSKONTAKT

 
*Namn:
 
*E-post:
 
Telefonnummer:
 
Meddelande: