FÖR EN GODNATTS SÖMN

RÄTT SÄNG GER BÄTTRE SÖMN

Boka in en träff med vår sängexpert Michael där ni tillsammans provar ut rätt säng för just er. 

Vi spendera ungefär en tredjedel av våra liv i sängen så därför är det väldigt viktigt att hitta en säng som passar just dig och din kropp tillsammans med  Michael som har över 20 års erfarenhet från sängbranchen är ni i trygga händer och i Sveriges största Hilding utställning. 

DAGS ATT BOKA

BOKA TID MED EN SÄNGEXPERT

Med vår tjänst Sängexpert får ni ca 1 timmas kostnadsfri konsultation med Michael på plats i butiken, helt utan köpkrav. 

Kontakta oss så berättar Michael mer om hur vi kan gå tillväga och vad vi kan hjälpa er med.

EN STUND ÄGNAD FÖR DIG

VÅR INREDNINGSTJÄNST

Behöver ni ha hjälp med er inredning? Det kan vara allt från val av soffa, möblering av ett helt rum eller hus. Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Ni har kanske redan varit inne i vår butik och hittat mycket som ni gillar men har svårt att få ihop den röda tråden där hemma. Då kan ni få hjälp av vår inredare Anna.
 
 

INSPIRATION & HANDFASTA RÅD

INREDNINGSHJÄLP

Med vår tjänst Personal shopper får ni 1 timmas kostnadsfri inredningshjälp med Anna på plats i butiken, helt utan köpkrav. Vi går igenom vad ni har för önskemål, behov och funderingar kring er inredning. En bra hjälp att utgå från är bilder & ritningar på ert hem.

Tillsammans med Anna tittar ni på olika alternativ som kan passa just er. Ibland behöver ni träffas fler gånger i butiken för att få fram rätt lösning och förslag.

Kontakta oss så berättar Anna mer om hur vi kan gå tillväga och vad vi kan hjälpa er med.

 
 

INTRESSE & KUNSKAP

VÅR PERSONAL SHOPPER

Anna har ca 20 års erfarenhet av arbete med färg, form och inredning. Hon har en förmåga att få ihop den "röda tråden" som gör just ert hem till det ni önskar. Med sitt intresse och sin kunskap finner hon de lösningar som passar era önskemål och inredning allra bäst.

"Att få arbeta med inredning och möbler är otroligt roligt, kreativt och spännande. Att få kombinera detta med att få hjälpa till med att inreda våra kunders hem och kanske just ditt hem, är för mig ett privilegium.”
 

Välkomna!
Anna

 
 
 

BOKA TID

Kontakt tel 031-12 24 00 |  Maila Michel