Möblera hemma med hjälp av mobilen

Inred först, shoppa sen!

Går du i köptankar, men funderar över hur möblerna skulle se ut i just ditt hem? Nu kan du sluta fundera! Med hjälp av AR kan du nu inreda ditt hem direkt i mobiltelefonen.

Äntligen kan du möblera och testa din inredning utan att ha möblerna på plats hemma. Med hjälp av den nya tekniken Aurgmented reality, även kallad AR, kan du provmöblera med mobilen hemma. Det blir nu lättare att få en förståelse för storlek, färg och form samt hur möblerna passar in i ditt hem. AR-funktionen fungerar på alla Android- och iPhone mobiler. Vi hoppas med detta att du ska känna dig än mer trygg i dina möbelköp på webben.

Nedan följer några enkla steg för att komma igång med din inredning i mobilen.

1. HÅLL UTKIK EFTER AR-SYMBOLEN

Leta upp en produkt som har en AR-symbol. Vi uppdaterar hela tiden vårt AR-sortiment för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt.

 

 

2. KLICKA PÅ AR-FLIKEN

När du trycker på produktens AR-symbol öppnas en 3D-vy där du kan vända och vrida på produkten för att se den från alla håll. Klicka på AR-fliken för att öppna kameran och byta till AR-vyn.

3. SCANNA RUMMET

Håll upp telefonen mot den miljö du vill provinreda. Rör telefonen fram och tillbaka enligt beskrivningen på skärmen för att läsa av rummet.

4. BÖRJA INREDA

Nu kan du börja inreda! Placera produkten där du önskar. Nu kan du fritt förstora, förminska och flytta runt produkten för att se hur den ser ut i olika delar av rummet. 100% betyder verklig storlek på produkten.

5. Shoppa

Nedan visas samtliga produkter som just nu är tillgängliga i AR-miljön.