Leather Clean and Protect Mini
 
 

Leather Clean and Protect Mini

Leather Master
 
 
DINA VAL Ändra
Leather Clean and Protect Mini
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

LEATHER CLEAN AND PROTECT MINI

Leather Masters äldsta och mest beprövade kit för möbelvård, innehållande mild rengöring och effektiv skyddskräm för läder. Ett komplett kit för rengöring och impregnering av läder

Används främst för den vardagliga skötseln av anilin, semianilin och täckfärgat läder. Förpackningen innehåller produkter för regelbunden skötsel och vård av läder (ej mocka/nubuck/bycast). Finns i två olika storlekar maxi och mini.

MAXI innehåller 2x250 ml. svamp, duk och broschyr

MINI innehåller 2x100 ml och broschyr

FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER:
Soft Cleaner är en mild och skonsam rengöringsvätska för läder.

Leather Protection Cream användes på nytt eller väl rengjort läder. Creamen ökar tåligheten mot fläckar och spill, förbättrar slitstyrkan samt bibehåller lädret mjukt och smidigt.

 

 

Leather Master 5-år servicegaranti

Maxi paketet berättigar det dig till Leather Masters femåriga servicegaranti för oförutsedda fläckar, brännmärken och skador på möbelklädseln. Denna servicegaranti tecknas och rapporteras till Leather Masters och kan endast tecknas i samband med köp av ny/omklädd möbel.

Dina rättigheter som konsument försämras inte av denna garanti utan utgör ett tillägg. Garantin gäller för ny/omklädd möbel, som användes i hemmiljö, klädd i läder eller textil avsedd för möbler.

Så här funkar det - Servicegaranti ❯

 


SPECIFIKATIONER

Info: 2 x 100 ml och broschyr
Soft Cleaner & Leather Protection Cream
 
 

1. Storlek

  • Mini
  • Maxi +120 kr

VIDEOR

GÖR SÅ HÄR MED SOFT CLEANER:

Skaka flaskan. Vät svampen och krama fram ett skum. Rengör med lätta cirkulerande rörelser. Gnid ej! Badda upp eventuella fläckar. Eftertorka med ren duk. Rekommenderas vid behov eller 6-12 gånger/år vid frekvent bruk. Obs! Testa alltid innan behandling, för eventuellt färgsläpp.

GÖR SÅ HÄR MED LEATHER PROTECTION CREAM:

Dammsug lädret. Skaka flaskan, applicera med en mjuk duk och massera med lätta cirkulerande rörelser. Låt torka. Efterpolera med lätt tryck, gnid ej!

OM VARUMÄRKET

Leather Master mål är att alltid ha de bästa produkterna på marknaden och samtidigt göra dem så skonsamma som möjligt för miljön. De strävar ständigt efter att förbättra sina produkter och anpassa dem efter kundernas önskningar och behov. Dom har tagit fram märkningen ECO Friendly, en märkning som garanterar kunden att deras produkter är tillverkade med ett helhetstänkande vad gäller miljöfrågor. Med märkningen ECO Friendly ger dom kunden en garanti om att de så långt som möjligt valt de tillsatser som är mest skonsamma för vår miljö.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.