Leather Protection Cream, 250 ml
 
 

Leather Protection Cream, 250 ml

Leather Master
 
 
DINA VAL Ändra
Leather Protection Cream, 250 ml
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

LEATHER PROTECTION CREAM, 250 ML

Leather Protection Cream används vid möbelvård på nytt eller väl rengjort läder (ej mocka/nubuck/bycast). Krämen ökar tåligheten mot fläckar och spill, förbättrar slitstyrkan samt bibehåller lädret mjukt och smidigt. Flaskan innehåller 250 ml. Produkten ingår även i Leather Cleaning and Protection.

Trots de skyddande egenskaperna tätar den ej lädrets porer, utan lädrets andningsförmåga bibehålles. Leather Protection Cream är vattenbaserad, vilket innebär att den inte innehåller några lösningsmedel som kan lösa upp och förstöra lädrets finish.


BRUKSANVISNING:
Dammsug lädret. Skaka flaskan, applicera med en mjuk duk och massera med lätta cirkulerande rörelser. Låt torka. Efterpolera med lätt tryck, gnid ej!


SPECIFIKATIONER

Info: Innehåll: 250 ml
 
 

OM VARUMÄRKET

Leather Master mål är att alltid ha de bästa produkterna på marknaden och samtidigt göra dem så skonsamma som möjligt för miljön. De strävar ständigt efter att förbättra sina produkter och anpassa dem efter kundernas önskningar och behov. Dom har tagit fram märkningen ECO Friendly, en märkning som garanterar kunden att deras produkter är tillverkade med ett helhetstänkande vad gäller miljöfrågor. Med märkningen ECO Friendly ger dom kunden en garanti om att de så långt som möjligt valt de tillsatser som är mest skonsamma för vår miljö.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.