Nubuck Cleaner
 
 

Nubuck Cleaner

Leather Master
 
 
DINA VAL Ändra
Nubuck Cleaner
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

NUBUCK CLEANER

Nubuck Cleaner for Leather rengör effektivt mocka/nubuckläder.

Lätt smutsat mocka/nubuck görs dock rent med Nubuck Cleaning Pad. Obs! Testa alltid på dold yta före behandling då nubuck och mocka är extremt känsligt.  Använd gärna i kombination med Nubuck Protection som du också hittar hos oss.

BRUKSANVISNING::

Dammsug lädret väl. Tryck fram skum på en polyetersvamp och rengör med lätta cirkulerande rörelser över det smutsade området. På fläckar baddar man i cirklar utifrån (fuktigt) och in mot fläcken (blött) för att undvika vattenringar. Låt torka helt och massera sedan lädret mjukt med hjälp av kanten på ett tefat. Mocka/nubuck borstas därefter med Nubuck Pad.


SPECIFIKATIONER

Info: Innehåll: 400 ml
En biologisk nedbrytbar produkt.
 
 

OM VARUMÄRKET

Leather Master mål är att alltid ha de bästa produkterna på marknaden och samtidigt göra dem så skonsamma som möjligt för miljön. De strävar ständigt efter att förbättra sina produkter och anpassa dem efter kundernas önskningar och behov. Dom har tagit fram märkningen ECO Friendly, en märkning som garanterar kunden att deras produkter är tillverkade med ett helhetstänkande vad gäller miljöfrågor. Med märkningen ECO Friendly ger dom kunden en garanti om att de så långt som möjligt valt de tillsatser som är mest skonsamma för vår miljö.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.