Wood & Laminat Cleaner
 
 

Wood & Laminat Cleaner

Leather Master
 
 
DINA VAL Ändra
Wood & Laminat Cleaner
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

WOOD & LAMINAT CLEANER

Wood & Laminate Cleaner är avsedd till att på ett miljövänligt och enkelt sätt avlägsna smuts och spill på oljebehandlade, lackade, målade samt laminerade träytor.

BRUKSANVISNING:
Applicera vätskan direkt på bordet och arbeta i längsgående/träfibrernas riktning med hjälp av en Scotch-Brite svamp tills dess att smutsen lösts upp. Scotch-Brite svamp skall ej användas på lackade eller laminerade ytor. Använd istället en mjuk svamp eller duk som inte repar ytan. 

Torka emellanåt med en ren duk och applicera ny Laminate & Wood Cleaner eftersom vätskan binder smutsen. Upprepa behandlingen vid behov tills dess att träytan blivit ren. Låt torka i en timme efter att bordet torkats av innan efterföljande oljebehandling utförs. Efterbehandla med möbelpolish på lackade ytor.


SPECIFIKATIONER

Info: Flaska 250 ml
En biologisk nedbrytbar produkt.
 
 

OM VARUMÄRKET

Leather Master mål är att alltid ha de bästa produkterna på marknaden och samtidigt göra dem så skonsamma som möjligt för miljön. De strävar ständigt efter att förbättra sina produkter och anpassa dem efter kundernas önskningar och behov. Dom har tagit fram märkningen ECO Friendly, en märkning som garanterar kunden att deras produkter är tillverkade med ett helhetstänkande vad gäller miljöfrågor. Med märkningen ECO Friendly ger dom kunden en garanti om att de så långt som möjligt valt de tillsatser som är mest skonsamma för vår miljö.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.