Lilla Snåland pall
Lilla Snåland pall
Lilla Snåland pall
Lilla Snåland pall
Lilla Snåland pall
Lilla Snåland pall
 
 

Lilla Snåland pall

Stolab
 
 
DINA VAL Ändra
Lilla Snåland pall
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, 6-8 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

LILLA SNÅLAND PALL

Lilla Snåland är en trebent pall där 14 spillbitar från Lilla Åland limmas ihop till en sits vars form är inspirerad av Fibonaccikoden. Pallen har redan nominerats till, och erhållit, flera priser. Lilla Snåland har även fångats upp av Nationalmuseum i Stockholm, som kommer att ha med den i sin utställning.

Pallens upplaga kommer att vara helt beroende av hur många stolar av Lilla Åland som Stolab tillverkar. Varje sits ger två spillbitar. Varje sits till pallen kräver 14. Varken mer eller mindre. 

Lilla Snåland finns i naturell olja eller vitoljad.

 

 

SPECIFIKATIONER

Bredd: 43 cm
Djup: 45 cm
Höjd: 45 cm
Material: Massiv björk
Levereras som: Monterad
Visas i butiken: Ja
Designer: Marie-Louise Hellgren
 
 

1. Välj utförande

  • Naturoljad björk
  • Vitoljad björk

STOLABS MILJÖANSVAR

Det vi gör nu lämnar avtryck och blir en signatur från Stolab med kommande generationer som mottagare. Stolabs utgångspunkt är att vi utgör en liten, men ändå påverkbar, del i ett så mycket större sammanhang. Det vi kan göra för att bidra till en sund miljö, ska vi alltid se till att göra.

Därför tänker Stolab till en extra gång när de fattar beslut och har möjlighet att göra vårt avtryck till något som berikar istället för att belasta, vilket inkluderar tankesättet genom deras produkter, arbetsmiljö och produktion. Läs mer >

OM VARUMÄRKET

Stolab har tillverkat möbler sedan 1907. Det har gett dem en värdefull skatt av kunskap som präglar hela deras verksamhet. Kärleken till det massiva träet och skapandet av tidlösa möbler känner ingen ålder. Den är konstant. Att formgivning, tillverkning och montering sker på samma plats i Smålandsstenar, ger Stolab möjlighet att nå upp till de högt ställda krav på kvalitet, miljöansvar och hållbarhet som ska följa varumärket Stolab - från ursprunglig tanke till levererad produkt.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.