Original junior ramsäng 70×160 cm
Original junior ramsäng 70×160 cm
 
 

Original junior ramsäng 70×160 cm

 
 
Betala 201,58 kr/månad i 12 månader
 
Dina val:
 
Lägg i favoritlista

 
 
LAGERSTATUS
Beställningsvara, 4-6 veckor
Fraktpris Fri frakt
Fraktfritt över 1.500 kr
 
 
 

1. Välj färg

  • Grafit
  • Sand

2. Välj bäddmadrass

  • Utan bäddmadrass
  • Harmony Junior madrass +1 924 kr
  • Aktsam madrass +2 990 kr

3. Välj typ av sängben

  • Svängt träben vit 20cm
  • Svängt träben ek 20cm
  • Svängt träben svart 20cm

PRODUKTINFORMATION

Originalsängen passar dig som vill ha en junior kvalitetssäng till ett riktigt bra pris. Sängen är tänkt för barn från ca 3 år. Med bäddmadrassen Harmony Junior som har ett inbyggt rullskydd sover barnet tryggt. Tillsammans med madrassen Aktsam så rekommenderas sängen av Astma- och Allergiförbundet. Sängen har fastheten Mjuk.

Byggd med senaste teknik och väl utvalda material som ger en riktigt bra säng. Även i Originalsängen ingår det nya MLB-systemet (läs mer om MLB-systemet här) som ger sängen en unikt anpassad fjädring och underbar avlastning för hela kroppen. En fantastisk sovkomfort som du normalt endast får i betydligt dyrare sängar.

Original junior ramsäng 70×160 cm

Original har stoppning av perforerad polyeter och en pocketresår på 13 cm. Höjd exkl ben & bäddmadrass 26 cm.
Finns även i storlekarna 80×200, 90×200, 105×200, 120×200 och 140×200 cm.

Daggkåpa bäddmadrassskydd samt sängben, svängda fyrkantiga 20 cm ingår i priset. Välj mellan vit, svart och ek. Övriga sängben finns under egen produkt.

Med Original resårsäng får du:

Avtagbart och tvättbart tyg 40 grader.

Öko-tex godkänt tyg

MLB-systemet

Svensktillverkat

Godkänd av Astma- och Allegiförbundet

15 års garanti mot spiral och rambrott

Original junior ramsäng 70×160 cm

 


SPECIFIKATIONER

Längd: 160 cm
Bredd: 70 cm
Info: Miljömärkt
Visas i butiken: Annan modell i samma serie.

MER INFO OM VALBAR BÄDDMADRASSER

Harmony Junior: En madrass med ett inbyggt rullskydd som gör att barnet sover tryggt. Rullskyddet är avtagbart och har ett avtagbart och tvättbart fodral. Stoppning i polyeter, höjd ca: 5 cm. Fodralet är tvättbar i 60 grader.

Aktsam: En madrass utvecklad tills. med Astma- och Allegiförbundet. Uppfyller alla krav på fri från allergiframkallande ämnet och har ett tättvävt bomullstyg som gör att husdammskvalstren hindras att ta sig in i madrassen. Stoppning med perforerad Softex, höjd ca: 7 cm.  Fodralet är tvättbar i 60 grader.

OM VARUMÄRKET

Hildings devis är omtänksam, smart och bekväm. Med det vill vi säga att du får en riktigt skön säng med hög sovkomfort samtidigt som du får praktiska och genomtänkta funktioner, när du väljer en Hilding säng. En säng som du blir nöjd med i livets olika faser. En säng som gör livet lite bättre. Hilding sängar först i Norden att bli Svanenmärkta enligt nya tuffare miljöregler. Dom har även Astma & Allergiförbundets rekommendation på flera sängar..Hildings sängsortiment är brett och djupt för att passa alla - Original, Original Plus, Family, Family Plus, ställbara, kontinental, ramsängar. Välj mellan många olika sängmodeller, bäddmadrasser, gavlar och ben.  
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.

Komplettera gärna med