Spoon Barstol orange
Spoon Barstol orange
Spoon Barstol orange
Spoon Barstol orange
Spoon Barstol orange
Spoon Barstol orange
Spoon Barstol orange
Spoon Barstol orange
 
 

Spoon Barstol orange

Kartell
 
 
DINA VAL Ändra
Spoon Barstol orange
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, 4-6 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

SPOON BARSTOL ORANGE

Spoon barstol är en originellt designad stol från italienska Kartell som tänjer på gränserna på vad man kan göra med plast och med en hög nivå på designen.

Spoon Chair är resultatet av en avantgarde produktionsprocess. Man använder en innovativ dubbelkomponents formsprutsteknik där två olika termoplaster formas samtidigt, en för skönhet (yttre) och den andra för sitt höga mekaniska motstånd, vilket ger Spoon sina höga tekniska egenskaper och maximal flexibilitet och som anpassar sig till användarens vikt. Det lättanvända handtaget som reglerar mekanismen med en gaspump är dolt inuti stammen på bottenhöljet.  Gaspumpen gör att man kan höja och sänka sitsen mellan 56 och 76 cm. Den unika designen gör att Spoon passar in i alla typer av miljöer.

 

 

 


SPECIFIKATIONER

Bredd: 52 cm
Djup: 44 cm
Höjd: 76/96 cm
Sitthöjd: 56/76 cm
Sittdjup: Polypropylen cm
Levereras som: Delmonterad
Visas i butiken: Nej
Designer: Antonio Citterio with Toan Nguyen
 
 

1. Välj utförande

  • Vit
  • Orange
  • Svart

OM VARUMÄRKET

Kartell grundades i Italien redan 1949 av ingenjören Giulio Castelli. Sedan dess har Kartell producerat möbler som känns igen med sin uthålliga funktionalitet och obestridda kvalitet. Idag finns det i Kartells sortiment möbler designade av storheter som Philippe Starck, Ron Arad, Vico Magistretti och Patricia Urquiola, med flera. Njut av stolar, lampor, bord med mera som tex Louis Ghost, Mademoiselle, Maui, Bourgie, Bloom.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.