VÅR BUTIK

Välkommen till vår värld!

Vårt möbelhus i centrala Göteborg är fyllt av soffor, sängar, matgrupper, förvaring och mycket mer för en smakfull och personlig inredning. Besök butiken och upplev inspirerande möbler och miljöer på över 3.000 m² i fem våningar.

INFORMATION OM COVID-19  

Vi som jobbar på Tibergs Möbler vill att ni ska känna er trygga att besöka oss! Just nu tänker vi en extra gång på vår handhygien, vi tvättar händerna regelbundet, använder handsprit och arbetar inte om vi känner oss krassliga. Dessutom ber vi våra kunder att hålla avstånd för sin egen och vår personals skull. 

Tillhör du en riskgrupp?

Då är du välkommen att besöka oss innan öppning, från kl. 09.00. Boka genom att maila oss på info@tibergsmobler.se och invänta en mailbekräftelse för ditt besök.

RESURSBANK I butiken i Majorna använder vi Resurs Bank.
Välkommen att kontakta en säljare för att ta del av detta erbjudande. 031 - 12 24 00
 

Representativt exempel,  delbetalning

Representativt exempel: Varuinköp för 10 000 kronor upp delat på 12 månader. Kreditbelopp: 10 000 kronor. Rörlig ränta: 0 %. Kreditkostnad: 715 kronor. Admin.avg./mån: 35 kronor. Ordinarie delbetalning per månad: 869 kronor. Uppläggningsavgift: 295 kronor. Effektiv ränta: 12,86 %. Totalt belopp att betala: 10 715 kronor. Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2018-06-15. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.
 
 

PERSONAL SHOPPER

Passa också på att boka in er på 1 timmes gratis inredningskonsultation. Tillsammans med vår inredare Anna går ni igenom vad ni har för önskemål, behov och funderingar kring er inredning. Boka in er tid nu för att säkra ett tillfälle till hösten! Läs mer om vår Personal Shopper.

VÄLKOMMEN IN i vår fina butik för möbelinspiration i 5 våningar med över 3.000 m²!

ÖPPETTIDER 

Måndag   10–19
Tisdag – Fredag   10–18
Lördag    10–16
Söndag   11–16

Se hela årets öppettider
 

VÅRA SAMARBETEN

 
 
Vi har ett samarbete med Happy Homes Billdals Färghus. Behövder du hjälp med helheten där hemma? Happy Homes erbjuder projektledning och koordinering av hanverkare för att underlätta för dig i din renovering. De erbjuder också ett stort utbud av tyger, tapet, färg och solskydd.