Bäddmadrasser Hilding

Filtrera
Sortera

Bäddmadrasser av Hilding

Vill du sova gott om nätterna? Välj en madrass av Hilding – för en god sömn. Hilding tillverkar madrasser med hög komfort – som håller hög kvalitet. Madrasserna är tillverkade av kvalitativa material, med hänsyn till människa och miljö. Pricken över i:et i din säng!

Miljömärkta bäddmadrasser

Sov gott – med gott samvete. Hilding är måna om miljön. Sortimentet är tillverkat i Sverige, med miljöaktning i varje steg av produktionen. Madrasserna är märkta med miljömärket Svanen. Hilding Aktsam är dessutom rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet – för dig som är allergisk mot kvalster. 

Vilken ställning sover du i? Hilding erbjuder madrasser för olika ställningar, positioner och sätt att sova på. Madrasserna har olika komfort, för att möta olika behov. Mjuk, medium eller fast – vilken komfort passar dig? Vi rekommenderar Harmony Original för dig som föredrar en fast madrass. För dig som tycker om att sjunka ner i en mjuk madrass rekommenderar vi Harmony Softex eller Harmony Style

Bäddmadrasser i olika mått

Hilding erbjuder flera bredder och längder av madrasser – från 90x200 centimeter till 180x200 centimeter. De tillverkar även längre madrasser, med längden 210 centimeter. Hilding Aktsam går att få tillverkad i specialmått, med breddmått mellan 70–210 centimeter och längdmått mellan 160–220 centimeter. Välj den bredd som passar din säng!

Hitta bäddmadrass hos Tibergs Möbler 

Hos oss på Tibergs Möbler hittar du hela sortimentet av Hilding – online och i butik. Har du frågor kring vilken madrass, komfort eller bredd du bör välja? Välkommen in till vår butik i Göteborg – så hjälper vi dig att besvara eventuella frågor. Du kan boka tid med en sängexpert, genom att klicka här. Tiden innefattar kostnadsfri konsultation i butiken, utan krav på köp. Välkommen in till butiken!