Sänggavlar Hilding

Filtrera
Sortera

Sänggavlar från Hilding

Sätt en personlig prägel på din säng med en gavel från Hilding. Hilding erbjuder flera gavlar i sitt sortiment. Vilken gavel passar din säng?

Klädda sänggavlar från Hilding 

Ta med hotellkänslan hem! Klädsel sätter en lyxig prägel på din gavel. De klädda gavlarna av Hilding finns i flera modeller – djupknappade eller släta; höga eller låga; smala eller breda. Tyget för klädseln är tillverkat av harmolan. Harmolan är ett miljöcertifierat tyg, tillverkat utan vatten eller PFC-kemikalier. Det kan återvinnas upp till tio gånger. Stilfullt och vänligt mot miljön – på samma gång!

Vill du ha en gavel som inte är klädd? Hilding erbjuder även en gavel i trä, tillverkad av ek. Det släta utseendet sätter en minimalistisk prägel på din säng. 

Hitta sänggavel hos Tibergs Möbler

Vilken bredd letar du efter? Hilding erbjuder gavlar i flera bredder: 120, 140, 160 och 180 centimeter. Det finns även gavlar i bredden 210 centimeter. Din gavel bör ha samma bredd som din säng. 

Hos oss på Tibergs Möbler hittar du hela sortimentet av gavlar från Hilding. Hitta din favorit bland flera modeller, tyger och bredder. 

Tre anledningar att välja en sänggavel från Hilding: 

  • De är miljömedvetna. Alla gavlar av Hilding är märkta med miljömärket Svanen – och rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet. Sänggavlarna är tillverkade i Sverige, vilket minskar påverkan på miljö vid produktion. Dessutom har alla gavlar en stomme av FSC®-certifierat trä. 

  • De är stilfulla. Sänggavlarna finns i flera stilfulla utföranden. De sätter en personlig prägel på din säng – och ditt sovrum. Djupknappade gavlar sätter en lyxig prägel på din säng, medan en slät gavel ger din säng ett minimalistiskt utseende.

  • De är praktiska. Sänggavlarna från Hilding skyddar väggen mot märken och fläckar. Dessutom har flera av gavlarna gavelben som tillägg, vilket underlättar städning under sängen.