Boka vår inredare

Har du fastnat i dina inredningstankar? Drömmer du stort, men har svårt att ta första steget? Du kanske har flyttat till ny bostad och är i behov av en större förändring? Våra inredare hjälper dig.

Vi på Tibergs Möbler erbjuder vägledning hela vägen, eller en bit på traven. Allt efter dina behov och önskemål. Vad kan vi hjälpa dig med? Inredning till ditt hem, sommarhus eller fjällstuga? Inget projekt är för stort eller för litet för oss. 

 

Inredningshjälp – Hur går det till? 

Du bokar in ett kostnadsfritt möte i butiken med en av våra erfarna inredare. Ni går tillsammans igenom din stil och dina behov. Inredaren ger förslag utifrån de möjligheter som finns i rummet eller hemmet. Du får en timmes kostnadsfri privatkonsultation, med genomgång av medtagna planritningar och bilder. Ni tittar tillsammans på möbel- och inredningsalternativ från olika varumärken, som kan passa hemma hos dig. 

Om du önskar en fortsättning av inredningstjänsten kan du välja att gå vidare. Du får då en skräddarsydd, komplett helhetslösning. Du kan välja mellan två kompletterande paket: 

•    Komplett inredningsförslag 
•    Komplett inredningsförslag med hembesök 

Inredningshjälpen vänder sig främst till dig som är bosatt i Göteborg, med omnejd (5 mil). 

Kontakta oss gärna även om du bor utanför Göteborg. Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig på distans – eller göra eventuella tillägg för milersättning. 

Vardagsrum  sett framifrån med soffa och fåtölj  från Gubi.

Inredningskonsultation - Bas

Kostnadsfritt

En timmes kostnadsfri privatkonsultation med inredare i butiken. Genomgång av dina medtagna bilder och ritningar samt analys av behov. Vi ger råd utefter rummets/hemmets möjligheter och visar upp exempel på möbler och varumärken som kan passa hemma hos dig. 

- Behovsanalys
- Rådgivning
Kostnadsfritt

Inredningsförslag - Komplett

Populärast!
895 kr / timme

Här bokar vi ett andra möte i butiken där du får ett komplett inredningsförslag baserat på första mötets tankegångar. Vi presenterar då ett skräddarsytt koncept med materialval, färger och möbelmodeller som knyts samman med planskiss över inredningen.  

- Behovsanalys

- Rådgivning

- Presentation i Butik

- Moodboard
- Möblerad planskiss
- Offert
895 kr/timme

Inredningsförslag - Komplett med hembesök

Hembesök pris: 895 kr/timme

Önskar du eller är i behov av ett hembesök innan ditt kompletta inredningsförslag? Då bokar vi in ett möte i ditt hem, för att ta fram en så noga sammanställning som möjligt.
 

-  Behovsanalys
- Rådgivning
- Presentation i butik
- Moodboard
- Möblerad planskiss
- Offert
- Hembesök
 895 kr/timme

Våra inredare 

Du kan vara säker på att du har hamnat i goda händer när du bokar vår inredningshjälp. Våra inredare har erfarenhet av att anpassa inredningsförslag efter behov och önskemål. De har bred kunskap inom ljus- och färgsättning, möblering, material och skötselråd – samt hur man får till en röd tråd i inredningen. De besitter tillsammans över 20 års erfarenhet inom bland annat inredning, design och arkitektur.