Ljusa loungemöbler i kontorsmiljö.

Inredningstjänster för företag

Vi hjälper dig hela vägen - Inredningshjälp för företag


Vi på Tibergs Möbler erbjuder inredningslösningar för företag, anpassade efter ditt företaget varumärke och profil. Vi kan hjälpa er skapa en inbjudande och funktionell arbetsmiljö med bland annat hotell-, kontors-, butiks- och restauranginredning.

Tibergs Möbler har lång erfarenhet inom inredningsbranschen och vi är kända för vår höga kvalitet, personliga service och professionella rådgivning. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att skapa de bästa lösningarna för sitt hem eller företag, oavsett storlek eller inredningsstil.

info@tibergsmobler.se eller ring oss på 031-12 24 00

Hitta möbler och inredning till ditt hotell, företag, kontor eller restaurang hos Tibergs Möbler.

Hur kan vi hjälpa dig med möbler och inredning för ditt hotell, kontor, butik, eller företag?

Våra erfarna inredare hanterar allt från idé, koordinering av inköp till slutgiltig leverans och installation. Vi ser till att varje detalj är genomtänkt och att hela processen sker smidigt och effektivt, så att du kan fokusera på ditt företag. 

Oavsett storlek på projekt är vi din partner i att skapa en arbetsplats som förverkligar potential. Vår breda kompetens inom inredningsarkitektur hjälper dig att hitta den perfekta designstolen, rätt matgrupp till din restaurang eller det genomtänkta hotellrummet som välkomnar gäster med öppna armar.

Låt oss tillsammans skapa en miljö där dina anställda inte bara jobbar, utan trivs och växer. Kontakta oss idag för att börja resan mot en mer inspirerande arbetsplats.
 

Betalalternativ

Vi erbjuder flera betalningsalternativ för dig som företagskund, för att göra din betalningsprocess så smidig som möjligt. Du kan enkelt handla via bankgiro eller via faktura, kontakta oss om du vill veta mer. 

Alla priser på vår hemsida är med moms, men om du önskar en offert utan moms löser vi givetvis det. Om du har frågor eller funderingar om våra betalningsalternativ är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Leverans och montering

Vi erbjuder alltid fri standardfrakt på alla beställningar över 1 500 kronor. Önskar du montering och inbärning kan vi skräddarsy en lösning som passar dina leveransbehov. Inom Göteborgsområdet levererar vi själva med vår egen personal som har lång erfarenhet av att montera möbler från en mängd olika tillverkare. 

Kontakta våra inredare

 

info@tibergsmobler.se eller ring oss på 031-12 24 00

Presentkort på design till medarbetarna

Ge dina medarbetare friheten att själva välja sin gåva. Välj bland ett brett utbud av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer från noga utvalda leverantörer. Presentkort kan köpas med ett värde från 500 kronor som kan användas både online och i vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Presentkortet kan skickas direkt till din mejl eller i fysisk form. 

Är du företagskund och önskar handla presentkort? Kontakta vår kundservice på info@tibergsmobler.se eller ring oss på 031-12 24 00.

 

Köp ett presentkort till medarbetarna på möbler och inredning från Tibergs Möbler.

Allt under samma tak

Vår butik på 3 000 m2 erbjuder en inspirerande upplevelse.

Vi erbjuder olika smidiga betalalternativ och finansieringsmöjligheter. 

Vi har egen leveransavdelning som levererar i Göteborg, samt nära kontakt med externa fraktbolag vid leverans i övriga Sverige. Detta inkluderar lösningar med inbärning och montering. 
 

Om Tibergs Möbler

Vi på Tibergs Möbler är vi stolta över att erbjuda ett unikt utbud av möbler och inredningslösningar för arkitekter, inredare och företagare. Vårt sortiment är noga utvalt för att uppfylla de höga krav och förväntningar som våra kunder har. Vi erbjuder möbler från välkända varumärken, ett utbud av dessa hittar du här på tibergsmobler.se.

1923 startade Johan Tiberg företaget tillsammans med bröderna Karl och Erik, med fokus på kvalitet och hantverk. Ett sekel har gått sedan dess, men passionen för möbler är lika levande nu som då. Idag driver tredje generationen Tiberg företaget under namnet Tibergs Möbler.
 

Vår passion

Vår passion är tydlig i allt vi gör och vi brinner för god design och högsta kvalitet i varje detalj. Våra inredare är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av möbler och inredningslösningar som är handplockade för att passa olika stilar och smaker. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga kundupplevelsen.

Restaurang och matsal inredd med möbler från Stolab.