CleanSea


Vilka är CleanSea?


CleanSea är en organisation som arbetar för att minska föroreningarna i våra hav. De vill se till att våra hav är fulla av liv i stället för att vara fyllda med skräp. CleanSeas uppdrag är att ta bort farligt avfall från havet och längs de svenska kusterna. För att uppnå detta, genomför de städaktioner inte bara längs strandlinjen utan även under vattenytan, i hamnar och på avlägsna öar. CleanSea strävar efter att inte lämna någon plast, övergivna fiskeredskap eller annat skräp kvar i naturen. Genom sina insatser, för att rensa bort dessa föroreningar, arbetar de för att återställa och bevara havens hälsa och säkerställa en framtid där havet kan fortsätta att vara en plats full av liv. 

Läs mer om CleanSeas engagemang →
 

 

Tibergs Möbler ♥ CleanSea

Som ett familjeägt företag i tredje generationen har Tibergs Möbler en lång historia som sträcker sig över ett sekel. Beläget i hjärtat av Göteborg, på den vackra västkusten, har havet alltid varit en viktig del av vår identitet. Vår kärlek till västkusten och dess hav är djupt rotad.

Uppväxta med fötterna i havet längs Bohusläns klippor, där rent vatten och natursköna vikar var en självklarhet, inser vi idag att denna skatt inte är något som kan tas för givet. Det är något vi önskar bevara för framtida generationer, vilket är varför vi har valt att stödja CleanSea.

CleanSea agerar som ett föredöme inom miljöskydd med direkt påverkan och konkreta resultat. De angriper problemet med föroreningar i havet på ett praktiskt sätt, genom att aktivt rensa våra vatten från plast och annat skräp.

Vi är övertygade om att vårt stöd till CleanSea kommer att bidra till att bättre bevara en ren och livfull kust. Inte bara för oss, utan även för framtida generationer som vill upptäcka västkustens skönhet.
 
Önskar du bidra mer kan du göra det här →

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bidra till ett renare hav!

Genom din prenumeration kommer vi hjälpa CleanSeas arbete med att städa havet från plast och annat skräp. Din prenumeration ger en upprensning av 100 g plast från havet. 

1 prenumeration = 100 g rensning av havet (lika mycket som 20 plastpåsar/10 plastflaskor)  

Var med och bidra, du också!