Tibergs Möbler fyller 100 år!

Det firar vi med flera kampanjer, händelser och tillställningar under året.

Det är i år 100 år sedan Johan Tiberg startade företaget tillsammans med bröderna Carl och Erik, med fokus på kvalitet och hantverk. Ett decennium har gått sedan dess, men passionen för möbler är lika levande nu som då. Idag driver tredje generationen Tiberg företaget, under namnet Tibergs Möbler.

Följ med oss i firandet! Håll dig uppdaterad på vår hemsida, Instagram eller Facebook för att hänga med i händelserna under året. Det vill du inte missa.

Vår passion

Våra hjärtan slår för god design och vår drivkraft ligger i att erbjuda ett unikt utbud och samtidigt ge mervärde i form av kunskap, känsla och tillgänglighet. Vi är också utpräglade frihetsälskare, som är oerhört noga i alla våra inköp, för att kunna erbjuda stor valfrihet i stort som smått. Vi höjer hela tiden ribban för våra mål och tröttnar aldrig i vår strävan att öka upplevelsen vid varje kontakt med oss. Visionen är att ha något som passar alla, för alla rum. Det är det som enligt oss är god design.

Vår historia

Företaget startades redan 1923 av Johan Tiberg. Sedan dess har vi sett trender komma och gå. Och sedan komma igen. Vi har sett nya klassiker bli till och vi har sett odödlig design överleva årtionden för att aldrig gå ur tiden.

Ledord som hög kvalitet & personligt engagemang var kärnvärden för Johan Tiberg när han köpte trärena möbler från lokala snickare som betsades och såldes i butiken på Bangatan 19. Dessa ledord är företagets kärnvärden än idag. Butiken ligger också kvar på samma adress men har sedan dess byggts ut och renoverats för att rymma dagens breda utbud och vi har lagt till ännu fler värden som bland annat ökad tillgänglighet, prisgaranti och mycket mer..

Vår historia slutar dock inte här. Viljan att utvecklas och se nya möbler och lösningar ta form är vår drivkraft, nu som då.

Vårt utbud

Ta del av vårt breda sortiment när och var det passar dig bäst. Vår butik på 3000 m2 i centrala Göteborg är öppen nästan alla dagar under året. Ljusinsläppet är fantastiskt och varje avdelning har en alldeles egen unik känsla. Att vi dessutom ligger i centrala stadsdelen Majorna, med en naturlig konstpuls samt intresse för design gör det ännu bättre.

Vill du hellre handla och få inspiration hemifrån finns vårt sortiment även på vår webshop som är öppen dygnet runt. Konceptet är detsamma. Att erbjuda möbler och inredning från många olika varumärken, kända & okända, och ge tips och inspiration på det sätt du önskar om det så är i butik, webshop, sociala medier, katalog eller nyhetsbrev.

Välkommen till oss!

Jenny

Michael

Lasse

Kristian

Hedvig

Pernilla

Lena H

Lena K

Frida

Anna J

Peter

David