String system, bygg din egen hyllkombination här!

Bygg din egen String-hylla

Byggverktyget fungerar bäst på en större skärm.

Tyvärr fungerar inte detta verktyg på mobil. Prova att använda en dator för att bygga din egen Stringhylla.

 

Bygg din drömkombination

Hos oss på Tibergs Möbler kan du bygga din Stringhylla innan du handlar den. I ritverktyget Build Your Own kan du skapa olika kombinationer av Stringhyllor för att hitta en unik variant som passar dig och ditt hem bäst.

Gör så här:

  1. Klicka och håll ner mustangenten för att dra in modulen.
  2. Släpp modulen.
  3. Klicka på modulen för att ändra färg.
  4. Vill du ta bort modulen? Klicka på modulen, följt av ikonen med en papperskorg.
  5. Färdig? Lägg i varukorgen!


Vill du handla din Stringkombination i butik? Spara ner ritningen som en PDF och ta med den till vår butik i Göteborg. Vi hjälper dig att plocka ihop din Stringhylla på plats. 
 

Byggverktyget fungerar bäst på en större skärm.

Designa din egen, unika Stringhylla

Du har med String möjlighet att bygga en förvaringslösning anpassad efter dig, ditt hem och dina behov. Här är det du som bestämmer! Hur mycket förvaring behöver du? Lite? Mellan? Eller mycket? Det finns oändliga möjligheter med String. 

Du kan även kombinera flera olika färger när du designar din hylla. Kontrasterna skapar en personlig och unik Stringhylla som bildar ett spännande uttryck på väggen. Testa dig fram för att hitta de rätta färgerna för ditt rum. 
 

Tibergs Inredningshjälp

Hos Tibergs Möbler får du kostnadsfri hjälp med att bygga och designa din Stringhylla av en inredningsexpert. Din inredare kan hjälpa dig med förslag på färger, material och kombinationer som passar in hemma hos dig.

Du är i trygga händer när du bokar inredningshjälp hos oss. Våra inredare har tillsammans över 20 år av erfarenhet inom inredning och design. De har bred erfarenhet av möblering och hur man får till en röd tråd i inredningen. Oavsett om du vill ha lite hjälp på traven, eller hela vägen in i mål, finns vi här för dig och dina behov. 

Har du frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att kontakta oss eller besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg.