Få sängrådgivning hos Tibergs Möbler!

Boka sängrådgivning

Gör om ditt sovrum till lyxigt hotellrum

Rör du dig mycket i sömnen?

Att ligga och vrida på sig i sömnen brukar vara en tecken på att du inte sover bra. Den kan bero på att kroppen utsetts för hårt tryck under natten och söker sig därför till nya positioner för att finna lugn och ro.

Låt oss guida dig till en bättre sömn så du vaknar utvilad.

Välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Majorna, Göteborg. Här kan du boka tid för sängrådgivning. Du kan alltid kontakta oss via telefon eller mail.

Boka in en sängprovning med vår sängexpert, där ni tillsammans provar ut rätt säng för just dig.

Vi spenderar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen, därför är det viktigt att hitta en säng som passar dig och din kropp. Tillsammans med vår sängexpert Michael, som har över 20 års erfarenhet i sängbranschen, är du i trygga händer – i Sveriges största utställning av Hilding.

5 tankar om varför bra sömn är viktigt

 

Förbättrar hälsan - Sömn är en viktig faktor för att upprätthålla en god hälsa. En brist på sömn kan öka risken för hälsoproblem som hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, övervikt och depression.

Ökar produktiviteten - En god sömnkvalitet kan öka din produktivitet och effektivitet under dagen. Det hjälper dig att vara mer alert, koncentrerad och kreativ.

Förbättrar humöret - Sömnbrist kan leda till irritation, nedstämdhet och stress. En god sömnkvalitet hjälper till att förbättra humöret och minska risken för psykiska problem.

Stärker immunförsvaret - Sömn spelar en viktig roll i att stärka immunförsvaret. En brist på sömn kan göra dig mer mottaglig för sjukdomar och infektioner.

Ökar livslängden - Forskning har visat att personer som sover bra lever längre än de som lider av sömnproblem. En god sömnkvalitet är en viktig faktor för att upprätthålla god hälsa och öka livslängden.

Hilding Family Plus Kontinentalsäng