Cosial bäddsoffa utbäddad till säng i ett vardagsrum

Inspiration bäddsoffor

En bäddsoffa är en utmärkt möbel för vardagsrummet, gästrummet eller tonårsrummet. Den passar särskilt bra för dig som har begränsat med utrymme och inte får plats med både en separat soffa och en säng. Bäddsoffan är en flexibel möbel som skapar en generös och välkomnande känsla för dina gäster.

Hos oss på Tibergs Möbler kan du välja och vraka bland ett brett utbud av olika bäddsoffor av hög kvalitet. De flesta soffor kan dessutom väljas i flera olika vackra tyger och stoppningar för personlig anpassning och hög komfort.

Bäddsoffor för alla rum och behov

Bäddsoffor erbjuds i olika modeller, storlekar och med olika funktioner. Fundera över hur stor eller liten yta du är begränsad till och vad du har för behov. Behöver du en stor 3-sits soffa med divan eller är en 2-sits soffa tillräcklig. Kanske är du i behov av endast en extra sovplats. Då kan en mindre sittmöbel som en dagbädd eller bäddfåtölj fungera utmärkt. Viktigt när du väljer bäddsoffa är att du tar hänsyn till soffans bredd och bäddmått när soffan är utfälld. Nedan kan du läsa mer om olika typer av bäddsoffor som vi erbjuder.
 

Pixie bäddsoffa bäddad till säng i ett ljust och mysigt vardagsrum

Framåtbäddad bäddsoffa

En framåtbäddad bäddsoffa är enkel och smidig att bädda ut. Ofta har soffan ett bäddmått med bredd 140–160 centimeter, utmärkt för två extra sovplatser. Med ett enkelt handgrepp förvandlas soffan från en bekväm sittkomfort under dagen till god sömn på natten. En framåtbäddad bäddsoffa passar utmärkt för dig som önskar en bäddsoffa för varje natt.

Se framåtbäddade bäddsoffor →

Spiltback Styletto bäddsoffa i ett vardagsrum med fiskbensparkett

Längsbäddad bäddsoffa

En längsbäddad soffa skapar sovplatser i längsgående riktning. Soffan har ofta fördelen att den tar mindre plats och kan skapa två enskilda sovplatser. En sådan soffa bäddas ofta ut genom att fälla ryggen. I vissa fall har bäddsoffan en extrabädd placerad under soffan som dras ut vid behov.

Se längsbäddade bäddsoffor →

Inspireras hos Tibergs Möbler!

Dagbädd 

En dagbädd är en mångsidig sittmöbel som ofta används för avkoppling och återhämtning. Bädden gör sig extra elegant om den placeras med gott om utrymme runt omkring sig. Dagbädden är lättplacerad och kan både placeras som solitär eller intill en soffgrupp. Fördelen är att dagbädden kan användas som extra sovplats vid behov. Allt som behövs för att skapa en inbjudande extrasäng är ett täcke och en kudde.

Se alla dagbäddar 

 

Dublexo-baddfatolj-inspiration-baddsoffor-tibergs.jpg

Bäddfåtölj

Bäddfåtöljen är en diskret möbel med flexibel funktion. Fåtöljen passar utmärkt i mindre utrymmen där du önskar en extra sängplats. En bäddfåtölj kan dessutom kombineras med valfri soffa i vardagsrum eller sovrum och förvandlas till en bekväm säng mot kvällen.

Se alla bäddfåtöljer 

Sängskåp

En Bed in Box är en diskret säng som framifrån likar ett skåp med förvaring. Finessen med detta skåp är att det kan snurras runt med hjälp av hjul. På baksidan gömmer sig en säng som är enkel att vika ut. Sängen passar utmärkt som extrasäng i gästrum, vardagsrum eller på kontor.

Se sängskåp →

Bedinbox sängskåp ihopfällt

Bäddsoffa med förvaring är ett utmärkt alternativ för dig som vill kunna förvara exempelvis täcken, kuddar och sängkläder nära till hands. För de modeller som erbjuder förvaring brukar detta kunna vara placerat i bäddsoffans divan eller som en utdragbar låda under soffan.

Bäddsoffa för varje natt

Har du begränsat med utrymme och behöver kombinera soffa och säng är en bäddsoffa avsedd för varje natts sömn ett utmärkt alternativ. Kanske lever du enligt principen Compact Living eller är i behov av extra sovplatser för gäster i sommarstugan. En bäddsoffa som ska användas varje natt bör väljas med omsorg. Soffan ska vara enkel att använda när den fälls ut på kvällen och viks in på morgonen. Det får gärna finnas plats för förvaring i soffan där sängkläder kan placeras. Självklart ska sängen även vara bekväm att sova i. Utmärkande för en bäddsoffa som används varje natt är noggrant utvalda mekanismer och stoppmaterial i både soffdynor och madrass. I vårt sortiment erbjuder vi flera olika soffor anpassade efter varje natts sömn där du kan sätta din personliga prägel. Välj bland ett brett utbud av vackra och bekväma tyger för att skapa bäddsoffan efter egna önskemål.

Se till att unna dig en bekväm sittkomfort under dagen och en god sömn under natten!

Se alla bäddsoffor för varje natt →

Bäddsoffa BEDinside 116. Armstöd SPACE