Zet skrivbord
Zet skrivbord
Zet skrivbord
Zet skrivbord
 
 

Zet skrivbord

Kristensen & Kristensen
 
 
DINA VAL Ändra
Zet skrivbord
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, 10-12 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

ZET SKRIVBORD

Zet är ett snyggt mindre skrivbord från Kristensen i massiv ask som också passar som tex avlastningsbord. Bordet har 2 st lådor med sk "push-open". Skivan är 2 cm tjock och benprofilen 2x2 cm. Välj mellan en mängd olika storlekar och färger samt vilken behandling du vill ha på bordet. 

Observera då trä är ett naturmaterial kan färgerna och ådringen skilja sig åt.

Köper du skrivbordet i oljat eller vaxat utförande rekommenderar vi att du köper till en flaska skötselolja 500 ml eller en burk möbelvax 180 ml som finns under relaterade produkter. Det är viktigt att du sköter om bordet. Då håller det sig vackert länge.

Välj mellan följande benfärger:

A - Industri stålHar ett rått och matt utseende med många färgnyanser som uppstår vid tillverkning
B - SvartmåladeSvartmålat stål som passar i de flesta hem
C - Borstad stålBorstad rostfri stål med en elegant framtoning och jämn finish ( ej standard)
 För beställning i rostfritt stål (tillägg ca 10%)  eller skiva i ek (tillägg ca 25%) kontakta oss. 

SPECIFIKATIONER

Bredd: Olika cm
Djup: 40 cm
Höjd: 90 cm
Levereras som: Delmonterad
Visas i butiken: Ja
 
 

1. Välj storlek

 • 100 cm
 • 110 cm +385 kr
 • 120 cm +800 kr
 • 130 cm +1 135 kr
 • 150 cm +1 835 kr
 • 200 cm +3 180 kr

2. Välj färg

 • C6 Vitoljad ask
 • C11 Mörk gråoljad ask
 • C12 Antik brunoljad ask
 • C13 Ljusgråoljad ask
 • C15 Moccabrunoljad ask
 • C20 Gråbrunoljad ask
 • C44 svart mattlackad ask (end. skiva & natural yta)

3. Välj typ av ben

 • A Industriellt stål (utseendet kan skilja sig mycket åt)
 • B Svartmålat stål

MER INFORMATION OM TRÄFÄRGERNA

Du bör behandla/underhålla din möbel regelbundet redan från början.

Har du en färgad olja rekommenderar vi att du använder ofärgad ca 2 gånger av 3.

C4:  Vi behandlar detta träet med ”Träolja natur” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och få en motståndskraftig yta.

C6: Vi behandlar detta träet med ”Träolja vit” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och få en motståndskraftig yta.

C8: Vi behandlar detta träet med ”Såpa till trä” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och den matta ytan.

C11: Vi behandlar detta träet med ”Träolja svart” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och bevara ytan.

C12: Vi färgar detta träet med antik bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.

C13: Vi behandlar detta träet med ”Träolja ljusgrå” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att friska upp färgen och bevara ytan.

C14: Vi färgar detta träet med svart bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan. Använd endast till skänkar och skåp.

C15: Vi färgar detta träet med mocca bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.

C16: Vi behandlar detta träet med ”Träolja varmvit” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och få en motståndskraftig yta.

C20: Vi färgar detta träet med gråbrun bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.

C44: Vi färgar detta träet med svart bets och behandlar detta träet med matt lack. Du kan skydda bordet med” Vax till trä”. Används endast till bord och bänkar.

OM VARUMÄRKET

Kristensen:Kristensen är en dansk möbeltillverkare med fokus på matsalsmöbler av högsta kvalitet. Flexibilitet, valfrihet och hantverksskicklighet är är några av kännetecknen på dessa möbler.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.