Victo 4250 vit
Victo 4250 vit
Victo 4250 vit
Victo 4250 vit
Victo 4250 vit
 
 

Victo 4250 vit

Secto Design
 
 
DINA VAL Ändra
Victo 4250 vit
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

VICTO 4250 VIT

Vacker och harmonisk taklampa i trä från finska Secto. Perfekt över tex matbordet. Skärmen är handgjord av formpressad PEFC-certifierad finsk björk-lameller i Finland av skickliga finsnickare. Vit och svart variant har laminerats, valnöt har en vaxad valnötsfaner ovanpå. Lampan är designad för energilampor.

Tillval: Varsi 1000 upphängnignsarm. En ståtlig upphängningsarm som möjliggör användning av den redan klassiska Secto Design på ett nytt och kreativt sätt. Armen har en justerbar längd och kan vinklas i 180 grader så att du kan använda din lampa efter dina önskemål. Upphängningsarmen finns i vit eller svart pulverlackerat stål. Sladden på 8 meter kommer med strömbrytare på kabeln.

Observera att användandet av lampor av typen halogen, spegel eller 12 V i Secto lamporna är förbjuden pga risk för överhettning. Det måste finnas minst 15 mm mellan lampan och skärmen för att tillåta luft att cirkulera runt lampan.


SPECIFIKATIONER

Diameter: 56 cm
Höjd: 48 cm
Material: Finsk naturbjörk
Sockel: E27
Ljuskälla: LED max 20W
Ljuskälla ingår: Ja
Kabel: 150 cm textilkabel + takkåpa
Tillbehör: Önskas längre kabel, vänligen kontakta oss
Visas i butiken: Ja
 
 

1. Välj färg:

  • Vit
  • Svart
  • Naturbjörk
  • Valnöt +520 kr

MÅTT VARSI

Längd130 - 230 cm
Höjd41 cm
Vikt3,5 kg (utan armatur)
 
Kabel8 m
Fästplatta6 x 20 cm

OM VARUMÄRKET

Secto Design är ett finländskt företag som har specialiserat sig på designarmaturer i trä. De framställs för hand i Finland av duktiga och erfarna finsnickare. Som råmaterial används man inhemsk björk. Deras ekologiska armaturer används i hem och offentliga rum över hela världen. Armaturerna är ett samarbete mellan formgivaren Seppo Kohos och Secto Design.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.

Komplettera gärna med

130 kr
1 000 kr