REA - Bäddsoffor på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade bäddsoffor på kampanj

Här har vi samlat bäddsoffor på REA, för att du enkelt ska kunna hitta den du letar efter. Söker du en längs- eller framåtbäddad bäddsoffa, en bäddsoffa med divan eller en bäddsoffa med förvaring? Oavsett vilken modell du letar efter, hittar du den hos oss på Tibergs Möbler. Vi har bäddsoffor för alla! 

Våra bäddsoffor finns i olika modeller, mått och material. Hos oss på Tibergs Möbler hittar du ett stort sortiment av bäddsoffor på kampanj, för alla stilar och smaker. Välj och vraka bland välkända varumärken likt Hovden och Innovation Living. 
 

Hos oss kan du känna dig trygg när du handlar. Vi erbjuder säkra betalningar med Klarna. Betala hur, när och var det passar dig! 

Vi erbjuder även prisgaranti, i upp till 30 dagar efter ditt köp. Prisgarantin säkerställer att du får det lägsta priset på marknaden. 

Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler!
 

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

En extra sängplats

Är du i behov av en extra sovplats är en bäddsoffa optimal. Du får en praktisk soffa på dagen och en bekväm säng på natten. Det bästa av två världar. En bäddsoffa passar för många olika tillfällen och platser. Det passar exempelvis utmärkt i ett gästrum eller i en sommarstuga för de besökande gästerna eller varför inte i tonårsrummet för de övernattande vännerna?

Hos oss hittar du både de traditionella bäddsofforna men även dagbäddar och fåtöljer som kan förvandlas till en extra säng.

Några av våra varumärken

Köp bäddsoffor på rea - Online och i butik i Göteborg

Vill du se, sitta och slappa i bäddsoffan innan du bestämmer dig? Du är varmt välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19, i Göteborg. 

Butiken är fylld med inspirerande miljöer, med bäddsoffor för alla hem och hus. Här hittar du välkända varumärken likt Hovden och Innovation Living att välja bland. Personalen på plats hjälper dig med frågor och funderingar kring färg, form, mått och material. 

Kampanjen gäller både online, och i butik. Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler, alla dagar i veckan! 

Tibergs Möbler - Din destination för bäddsoffor, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!

Vanliga frågor om bäddsoffor

Vi vet inte alltid när nästa kampanj börjar. Vi erbjuder däremot alltid prisgaranti (även mot oss själva!), i upp till 30 dagar efter beställning.
Vill du ta del av kommande kampanjer? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, för att inte missa kommande kampanjer på bäddsoffor.

Du hittar ett stort sortiment av bäddsoffor på kampanj hos oss på Tibergs Möbler!

Du är välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar kring kampanjen. Vi finns att nå på telefon eller mejl, på webshop@tibergsmobler.se.
 

Ta en titt på artikeln Inspiration Bäddsoffor för tips! Du är dessutom varmt välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi finns att nå på telefon, mejl eller i vår butik på Bangatan 19.