String sängbord - bygg din egen kombination med väggavel 50x30 och lådhurts 58 cm.

Inspiration String – Sovrum

Med Strings förvaringssystem kan du skapa ett lugnt och trivsamt sovrum. String skapar förutsättningarna för dig att kombinera både funktionell och estetisk förvaring. Systemet hjälper dig att på ett enkelt och effektivt sätt hålla ordning och reda i sovrummet för en mer harmonisk vardag. Sortimentet sträcker sig från Strings klassiska hyllplan och gavlar, till innovativa skåp och tidskriftshyllor. Stringhyllans ikoniska design är en riktig möbelklassiker som aldrig går ur tiden. En stor fördel med systemet är att du kan komplettera eller omorganisera din Stringhylla i efterhand om du önskar en förändring.

Sovrum inrett med String förvaringssystem

String Pocket till sovrummet.

I sovrummet kan Strings flexibla system användas på flera olika sätt. Du kan skapa förvaring i form av en bokhylla, en trivsam arbetsplats, ett sängbord eller ett garderobssystem. Här är det endast din egen kreativitet som sätter gränserna. Fundera över vad du har för behov i sovrummet. Behöver du mycket stängd förvaring eller kanske endast några få hyllplan för böcker och prydnader? En sak som är säker är att Stringhyllan alltid kommer till användning och blir en omtyckt förvaringsmöbel över tid.

Skapa förvaring i sovrummet med string

För att skapa ett trivsamt sovrum för avkoppling är det viktigt med goda förvaringsmöjligheter. En bokhylla från String kan kombineras i oändliga storlekar, färger och utföranden. Hyllan kan vara vägghängd eller placeras på golv och kan kompletteras med hyllplan, skåp och tidskriftshylla. Här kan du placera böcker, dekorativ belysning och dina favoritföremål för att skapa en hemtrevlig och ombonad miljö.

Sängförvaring med Stringlådor

 

Sängbord av String Pocket

String Pocket är den perfekta hyllan för mindre föremål och pocketböcker. Hyllan är smidig och lättplacerad med sina nätta mått. Pockethyllan har ett brett användningsområde och fungerar dessutom utmärkt att använda som sängbord. Utrymmet ovanför sängen förblir ofta oanvänt. Använd väggen för förvaring och skapa en ombonad och mer intim sovplats. Kombinera din stringhylla med skåp, hyllplan och krokar för att skapa både en funktionell och dekorativ förvaringslösning.

Har du en begränsad plats bredvid sängen? Varför inte sätta upp en, två eller tre String Museum vägghyllor där du kan placera sådant som man vill ha nära till hands.

 

Bygg ditt sängbord med Strings moduler

En del saker vill man ha nära till hands vid sängen som en bok, hörlurar och en sänglampa. Närmast sängen passar det utmärkt att placera en String lådhurts 58x30 centimeter som monteras på ett par String väggavlar 50x30 centimeter. Då får du både en avställningsyta för sänglampan och praktisk förvaring i form av två utdragbara lådor. Sängbordet blir då ett stilrent inslag i rummet och kan väljas i flera olika färger på gavlar och lådmodul. Dessutom kan du anpassa höjden på nattduksbordet efter din säng.

String sängbord - en kombination av väggavel 50x30 och lådhurts 58 cm.

 

 

String Museum är ett flexibelt sidobord som passar perfekt bredvid sängen. Bordet är nätt och kan enkelt förflyttas vid behov. I samma serie erbjuds dessutom Museum som vägghängd hylla, ett utmärkt sängbord.

Använd String Museum sidobord som sängbord i sovrummet.

En plats för arbetsro och kreativitet

Du kan skapa en dedikerad yta för arbete, kreativitet eller hobbys med ett förvaringssystem av String – både för små och stora sovrum. Träningsredskap som hantlar, hopprep eller träningsband går att förvara i ett täckt skåp. Vill du ha en plats att sitta och jobba på i sovrummet? Vill du kanske ha en kreativ yta för att sy, skapa eller måla på? Du kan välja mellan String arbetsskiva eller ett fällbord. Det finns även en något mindre skiva, men djupare än ett hyllplan, som heter mediehyllplan. Mediehyllplanet fungerar för olika ändamål, till exempel för förvaring av musikutrustning. 

String skrivbord - en arbetsplatskombination i ek och vitt.

Skapa garderobssystem med String

String ger dig möjlighet att kombinera öppen förvaring med dold förvaring. Vill du få överblick över de kläder som finns i garderoben? Bygg en garderob med öppen förvaring, försedd med hängare och stänger, för smidig förvaring av kläder. Vill du dölja dina kläder? Sätt upp Stringsystemet bakom en nisch, vägg eller skjutdörr för att skapa avskild förvaring. Möjligheterna är ändlösa med String. Vare sig du vill placera String öppet för alla att se, eller avskilt för dina ögon, är det viktigt att planera garderobssystemet innan du börjar montera. Du kan utnyttja bredd och höjd när du skapar ditt Stringsystem. Ett tips är att utnyttja rummets höjd, för att spara plats på bredden.

Strings förvaringssystem erbjuder olika typer av hyllplan i både trä och metall. Hyllplanen kan väljas i två olika bredder: 58 centimeter och 78 centimeter. På så vis kan du anpassa systemet efter rummet. Hyllplanen i metall kan väljas med hög eller låg kant där varianten med hög kant passar bra för lösa föremål, som hattar och väskor. Hyllplanet i metall erbjuds även som skohyllplan. Här kan skorna förvaras på rad för tydlig översikt. Mindre ting som smycken och accessoarer kan förvaras i ett skålplan i filt.

String erbjuder dessutom olika tillbehör som gör det enkelt att hålla ordning och reda. Stänger, krokar och galgar passar utmärkt som hängande klädförvaring.

Hos oss på Tibergs Möbler hittar du alla delar för att skapa smart förvaring i sovrummet med String. Du är välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg, men självklart lika välkommen att titta runt på vår hemsida. Hos oss kan du komplettera din befintliga Stringhylla eller skapa en helt ny kombination med hjälp av Strings ritverktyg. Behöver du fler tips och idéer för hur du kan planera en garderobslösning med String? Du är varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns här för dig – och ditt sovrum.