Betalning & Faktura

 • I webshopen betalar du med de vanligaste bank- och kreditkorten i samband med beställningen eller på faktura via Klarna.
   
 • I butiken kan du välja att betala med de vanligaste bank- och kreditkorten (ej Diners & American Express), kontant, via bankgiro (Bg: 440-6542) eller ansöka om räntefri avbetalning via Resurs Bank via mobilt BankID på 60 dagar, 3, 12 eller 24 månader.

På tibergsmöbler.se samarbetar vi med Klarnas betalningslösning. När du beställer via Tibergs Möbler betalar du enkelt med de betalsätt som Klarna erbjuder.

Betalning med kort kan ske med hjälp av Visa, MasterCard. I webshopen även American Express. För att använda kort som betalsätt behöver du ange kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden. Ingen avgift tillkommer vid köp.

 

På tibergsmöbler.se samarbetar vi med Klarnas betalningslösning. När du beställer via Tibergs Möbler betalar du enkelt med de betalsätt som Klarna erbjuder.

 • Pengar dras om ca två bankdagar
 • Bekräfta autogiro med BankID
 • Vi sparar kopplingen till ditt konto
 • Klarnas köparskydd ingår


Dras från Bankkonto/Betala direkt kan du genomföra en betalning från ditt bankkonto.

Om du tidigare registrerat ditt bankkonto för direktbetalning hos oss (med ett autogiromedgivande), antingen via Klarnas kundportal eller i samband med ett köp, så räcker det att du godkänner betalningen med Mobilt BankID. Har du ännu inte registrerat dig för direktbetalning så kan du göra det med några enkla steg och bekräfta med Mobilt BankID. Vi delar aldrig dina bankuppgifter med någon förutom din bank.


Hur och när dras pengarna från ditt konto?
Pengarna dras från ditt konto i samband med att butiken hanterat din beställning. Det sker vanligtvis när varorna skickas av butiken, eller direkt vid köpet vid köp av digitala varor. Du kan läsa mer om när pengarna dras från ditt bankkonto och vad som gäller för din betalning i Klarnas villkor för autogiro. Om det av någon anledning inte går att dra pengarna kommer du att få en faktura i stället. Skulle du därefter inte få dina varor, eller om det är något fel på dem, gäller självklart Klarnas köparskydd. Du kan kan läsa mer om hur vi hanterar din data i vår dataskyddspolicy.
 

Banköverföring

 • Via din internetbank
 • Utan registrering
 • Klarnas köparskydd ingår

I samarbete Resurs Bank ger Tibergs Möblers Göteborgsbutik dig möjligheten att betala som det passar dig. 

Du väljer betalningsplan i lugn och ro hemma och har upp till 60 dagar på dig att göra din första inbetalning. Antingen helbetalar ni er faktura eller delar upp det som det passar er. 

Genom att välja betalning via Resurs Bank behöver ni ansöka om ett konto. Det hjälper vi dej gärna med i butiken eller gör det enkelt på resursbank.se
 

Helbetala

Handla först betala sen. Beställ din vara och få den hemlevererad, därefter har du upp till 60 dagar på dig att betala din faktura. Fakturan kommer alltid månaden efter ditt inköp, vilket innebär att du hinner få minst en lön innan senaste betaldatum infaller.

Delbetala

För oss känns det självklart att du själv ska kunna bestämma hur du vill lägga upp dina betalningar. Oavsett om det är lite tajt en månad eller om du helt enkelt tycker det är skönare att betala bitvis, på ditt vis, ger vi dig olika lösningar. Vi erbjuder en rad olika delbetalningsalternativ som ger dig lite mer frihet i ditt handlande. 

Representativt exempel: Varuinköp för 10 000 kronor upp delat på 12 månader. Kreditbelopp: 10 000 kronor. Rörlig ränta: 0 %. Kreditkostnad: 715 kronor. Admin.avg./mån: 35 kronor. Ordinarie delbetalning per månad: 869 kronor. Uppläggningsavgift: 295 kronor. Effektiv ränta: 12,86 %. Totalt belopp att betala: 10 715 kronor. Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2018-06-15. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

På tibergsmöbler.se samarbetar vi med Klarnas betalningslösning. När du beställer via Tibergs Möbler betalar du enkelt med de betalsätt som Klarna erbjuder.

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar efter att du fått din beställning.

 • Fakturan skickas när din beställning påbörjat sin resa till dig
 • Betalningstid - alltid minst 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Se dina fakturor på klarna.se eller i appen
 • Möjlighet till delbetalning

Läs mer hos Klarna.se

På tibergsmöbler.se samarbetar vi med Klarnas betalningslösning. När du beställer via Tibergs Möbler betalar du enkelt med de betalsätt som Klarna erbjuder


Du kan ansöka om att betala i din egen takt eller betala ett fast belopp per månad.

När du delbetalar med Klarna gäller alltid följande:

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Du betalar i din egen takt eller ett fast belopp per månad
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång
   

Delbetalningskonto - betala i din egen takt

Du betalar valfri summa per månad. Det lägsta belopp du kan betala är 1/24 av beloppet som återstår och inte mindre än 50 kr varje månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr i månaden tillkommer på fakturan.

0 kr i uppl.avgift. Admin. avgift 29 kr/mån. Rörlig årsränta 19,9%
Exempel:  Exempel: Ett köp på 10 000 SEK betalat över 12 månader har en total summa av betalningar på 11 458,40 SEK och en effektiv ränta på 29,22%

 

Fast delbetalning

Fast delbetalning från Klarna innebär att du delar upp din betalning på 6, 12, 24 eller 36 månader. Du vet från början vilken din månadskostnad blir – och du vet när du har betalat klart.

Detta är betalsättet för dig som vill dela upp din betalning över en kortare period. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.
 

Läs mer om Klarna Delbetalning här 

 

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se
https://www.klarna.com/se/villkor/

PERSONUPPGIFTER
Klarna behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. I syfte att förenkla hanteringen av kundärenden kan personuppgifter som är nödvändiga för ändamålet delas mellan Klarna och trafikbolaget. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling.
Genom att använda betaltjänsten godkänner du Klarnas användning av dina personuppgifter i enlighet med Klarnas dataskyddspolicy inklusive överföring till annat företag eller till stat utanför EU/EES-området.

MISSBRUK OCH SPÄRR AV TJÄNST
Klarna förbehåller sig rätten att utan föregående avisering spärra tjänsten helt eller delvis vid misstanke om obehörigt utnyttjande eller missbruk av tjänsten. Som missbruk räknas alla typer av bedrägerier, falska köp eller falskt angivna uppgifter. Tjänsten kan även spärras om du inte betalar dina fakturor i tid eller om du överskrider gränsen för hur mycket du får handla för per månad.
Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm
Org nr: 556737-0431. www.klarna.se