Betalningsmetod Tibergs Möbler

Betalning & Faktura

Webshop | Vi samarbetar med Klarna för betalning i kassan. Där du har tillgång till Klarnas alla tjänster för faktura och direktbetalning.

Du kan betala med de vanligaste bank- och kreditkorten i samband med din beställning (till exempel Visa eller MasterCard). Du behöver ange kortnummer, giltighetstid och CVC-kod. Ingen avgift tillkommer vid köp. 

Butik | Du har möjlighet att ansöka om räntefri avbetalning hos Resurs Bank via mobilt BankID. Du kan välja att avbetala på 60 dagar eller 3/12/24 månader.

Du kan också att betala med de vanligaste bank- och kreditkorten (förutom Diners eller American Express), kontant eller via bankgiro (261–3586).

Vi på Tibergs Möbler ger dig, i samarbete med Resurs Bank, möjlighet att betala som det passar dig (gäller enbart i butiken i Göteborg).

Du väljer betalningsplan i lugn och ro. Du har upp till 60 dagar på dig att göra din första inbetalning. Du betalar antingen din faktura i fullt, eller delar upp den som det passar dig.

Du behöver ansöka om ett konto för att betala via Resurs Bank. Det hjälper vi dig gärna med i butiken! Annars gör du det enkelt själv, på resursbank.se.

Helbetala | Handla först – betala sen. Beställ din produkt och få den levererad hem. Du har därefter upp till 60 dagar på dig att betala din faktura. Den kommer alltid månaden efter ditt köp, vilket innebär att du hinner få minst en lön innan sista betaldatum infaller.

Delbetala | Det känns självklart för oss att du själv ska kunna bestämma hur du vill lägga upp dina betalningar. Vi ger dig olika lösningar – om det är knapert en månad, eller du helt enkelt tycker det är skönare att betala bit för bit. Vi erbjuder en rad olika delbetalningsalternativ, som ger dig lite mer frihet i ditt handlande.


Representativt exempel: Varuinköp för 10 000 kronor upp delat på 12 månader. Kreditbelopp: 10 000 kronor. Rörlig ränta: 0 %. Kreditkostnad: 715 kronor. Admin.avg./mån: 35 kronor. Ordinarie delbetalning per månad: 869 kronor. Uppläggningsavgift: 295 kronor. Effektiv ränta: 12,86 %. Totalt belopp att betala: 10 715 kronor. Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2018-06-15. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

Ja! Vi erbjuder flera betalningsalternativ för dig som företagskund. När du handlar på tibergsmobler.se betalar du enkelt med Klarna genom att välja ‘Företag’ i kassasteget. Du är välkommen att kontakta oss på info@tibergsmobler.se eller 031-12 24 00 om du behöver hjälp med betalningsalternativ. 

Vill du som arkitekt eller inredare ha hjälp med köp av möbler, inredning och belysning för hotell, kontor, restaurang och offentlig miljö? Kontakta oss, så hjälper vi dig vidare!