Strong Effect Cleaner
 
 

Strong Effect Cleaner

Leather Master
 
 
DINA VAL Ändra
Strong Effect Cleaner
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

STRONG EFFECT CLEANER

Kraftig och effektiv skumrengöring som får bort de flesta tuffa fläckar. Passar bra till lädertyperna anilin, semianilin, täckfärgat och bycast. OBservera att detta är en stark produkt så testa alltid på ett dolt ställe  så att lädret tål behandlingen innan du börjar rengöringen.

BRUKSANVISNING:
Skaka flaskan väl!
Vät en svamp, krama fram ett skum och badda tills smutsen löses. Gnid ej!

Eftertorka med ren duk fuktad i vatten. Låt torka och efterbehandla med Leather Protection Cream / Soft Life for Leather. 

Obs! Testa alltid innan för eventuellt färgsläpp. För regelmässig rengöring använd Soft Cleaner for Leather som du också hittar hos oss.

 


SPECIFIKATIONER

Info: Innehåll: 250 ml
 
 

OM VARUMÄRKET

Leather Master mål är att alltid ha de bästa produkterna på marknaden och samtidigt göra dem så skonsamma som möjligt för miljön. De strävar ständigt efter att förbättra sina produkter och anpassa dem efter kundernas önskningar och behov. Dom har tagit fram märkningen ECO Friendly, en märkning som garanterar kunden att deras produkter är tillverkade med ett helhetstänkande vad gäller miljöfrågor. Med märkningen ECO Friendly ger dom kunden en garanti om att de så långt som möjligt valt de tillsatser som är mest skonsamma för vår miljö.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.