Textile Cleaner
 
 

Textile Cleaner

Leather Master
 
 
DINA VAL Ändra
Textile Cleaner
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

TEXTILE CLEANER

Textile Cleaner, 400 ml (textilrengörare) är ett effektivt och skonsamt vattenbaserat skumrengöringsmedel som lämpar sig till de flesta textilmaterial. 

LÄTT UPPFRÄSCHNING:
Blöt en microfiberduk under kranen i ljummet vatten. Tillsätt några pumptag med Textile Cleaner och vrid ur hårt. Vik och rulla duken runt en svamp till en hård rulle. Dra rullen fram och tillbaka i olika riktningar över de solkiga partierna så att smutsen lyfts upp från tyget. Efterbehandla med Textile Protection.

BRUKSANVISNING:
Tryck fram skum på en polyetersvamp och rengör med lätta cirkulerande rörelser på ett avgränsat område, till exempel inom sömbegränsningar. Fortsätt på samma sätt tills alla ytor är rengjorda. Låt torka helt och dammsug upp torra restpartiklar. Skyddsbehandla tyget med Textile Protection.

Obs! Testa alltid textiliens färgresistens på en dold yta innan arbetet påbörjas. 

 


SPECIFIKATIONER

Info: Innehåll: 400 ml
 
 

VIDEOR

OM VARUMÄRKET

Leather Master mål är att alltid ha de bästa produkterna på marknaden och samtidigt göra dem så skonsamma som möjligt för miljön. De strävar ständigt efter att förbättra sina produkter och anpassa dem efter kundernas önskningar och behov. Dom har tagit fram märkningen ECO Friendly, en märkning som garanterar kunden att deras produkter är tillverkade med ett helhetstänkande vad gäller miljöfrågor. Med märkningen ECO Friendly ger dom kunden en garanti om att de så långt som möjligt valt de tillsatser som är mest skonsamma för vår miljö.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.