Textile Protection
 
 

Textile Protection

Leather Master
 
 
DINA VAL Ändra
Textile Protection
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

TEXTILE PROTECTION

Textile Protection, 500 ml (textilskydd) är en textilimpregnering som effektivt skyddar dina textiler mot fläckar från mat och dryck samt gör textilen lättare att hålla ren om olyckan är framme. Förpackad i en aerosolflaska, vilket gör produkten mycket enkel att applicera.

BRUKSANVISNING:
Använd textil rengöres med Textile Cleaner. För ny textil, kontrollera att möbeln är ren före behandling. Skaka burken väl. Spraya på textilen med ca 15 cm avstånd, jämnt och regelbundet över ytan som ska behandlas.

Låt torka ca 1 timma innan möbeln tas i bruk. När man använder denna produkt är det viktigt att sörja för god ventilation. Spraya helst utomhus om möjligt.

Obs! Testa alltid på dold yta innan behandling sker. 


SPECIFIKATIONER

Info: Innehåll: 500 ml
Produkten är PFOA och PFOS fri. En biologisk nedbrytbar produkt.
 
 

VIDEOR

OM VARUMÄRKET

Leather Master mål är att alltid ha de bästa produkterna på marknaden och samtidigt göra dem så skonsamma som möjligt för miljön. De strävar ständigt efter att förbättra sina produkter och anpassa dem efter kundernas önskningar och behov. Dom har tagit fram märkningen ECO Friendly, en märkning som garanterar kunden att deras produkter är tillverkade med ett helhetstänkande vad gäller miljöfrågor. Med märkningen ECO Friendly ger dom kunden en garanti om att de så långt som möjligt valt de tillsatser som är mest skonsamma för vår miljö.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.