Wax oil, vaxolja för trämöbler
 
 

Wax oil, vaxolja för trämöbler

Leather Master
 
 
DINA VAL Ändra
Wax oil, vaxolja för trämöbler
 
 
LEVERANSINFO
Finns i lager
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

WAX OIL, VAXOLJA FÖR TRÄMÖBLER

Olja, 250 ml för tidigare obehandlade eller oljade möbler. Vaxoljan ger ett unikt och  mycket effektivt skydd mot fläckar från vätskor och spill samtidigt som den ger en behaglig och naturlig yta. Användes med fördel tillsammans med slipsvamp.

Vaxoljan är en torkande olja som ger en behaglig och tålig finish på alla ej lackade träslag. Idealisk att använda på exempelvis obehandlad ek. Förhindrar effektivt uttorkning och sprickbildning.
BRUKSANVISNING:
Fläckar av färgade vätskor som tex rödvin slipas bort med fint sandpapper eller slipsvamp före applicering.

Applicera oljan med mjuk trasa och slipa i träets fiberriktning i den våta oljan med 300-papper eller slipsvamp. Låt suga in i 10 minuter.

Torka av allt överskott så att ingen hinna bildas på ytan. Låt torka minst 24 timmar innan ytan tas i bruk. På sugande träslag kan behandlingen upprepas efter några dagar. Obs! Bränn eller vattendränk använda trasor, pga självantändningsrisken.


SPECIFIKATIONER

Info: Flaska 250 ml.
Lämplig för inomhusbruk.
 
 

VIDEOR

OM VARUMÄRKET

Leather Master mål är att alltid ha de bästa produkterna på marknaden och samtidigt göra dem så skonsamma som möjligt för miljön. De strävar ständigt efter att förbättra sina produkter och anpassa dem efter kundernas önskningar och behov. Dom har tagit fram märkningen ECO Friendly, en märkning som garanterar kunden att deras produkter är tillverkade med ett helhetstänkande vad gäller miljöfrågor. Med märkningen ECO Friendly ger dom kunden en garanti om att de så långt som möjligt valt de tillsatser som är mest skonsamma för vår miljö.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.