Multificka till säng
Multificka till säng
 
 

Multificka till säng

Hilding
 
 
DINA VAL Ändra
Multificka till säng
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, 4-6 veckor
Fraktpris 95 kr
 
Lägg i favoritlista

 

MULTIFICKA TILL SÄNG

En elegant ficka i tyg med 2 fack från Hilding. Praktisk förvaring av av det du vill ha lättillgängligt vid sängen. Perfekt för tex fjärrkontrollen til TVn eller till en ställbar säng. Passar med Hildings sängserier som är klädda med samma tyg. 

Den mönsterskyddade fickan har en laminerad baksida vilket gör att den ligger stadigt utan att behövas fästas i själva sängen.

Tvättbar i 40 grader.

Olika färgval (samma som på sängarna)

Svensktillverkat

 


SPECIFIKATIONER

Bredd: 35 cm
Höjd: 69 cm
Info: Tvättbar
Visas i butiken: Ja
 
 

1. Välj färg

  • Grafit
  • Lava
  • Hav
  • Dimma
  • Sand

OM VARUMÄRKET

Hildings devis är omtänksam, smart och bekväm. Med det vill vi säga att du får en riktigt skön säng med hög sovkomfort samtidigt som du får praktiska och genomtänkta funktioner, när du väljer en Hilding säng. En säng som du blir nöjd med i livets olika faser. En säng som gör livet lite bättre. Hilding sängar först i Norden att bli Svanenmärkta enligt nya tuffare miljöregler. Dom har även Astma & Allergiförbundets rekommendation på flera sängar..Hildings sängsortiment är brett och djupt för att passa alla - Original, Original Plus, Family, Family Plus, ställbara, kontinental, ramsängar. Välj mellan många olika sängmodeller, bäddmadrasser, gavlar och ben.  
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.