Matbord A2 Designers

Filtrera
Sortera

Småländskt hantverk

A2 Designers erbjuder designade matbord med unikt formspråk. Borden har en skandinavisk elegans som kombineras med en lekfullhet vilket skapar möbler med vacker karaktär. Gemensamt för alla matsalsbord är att de är tillverkade med småländskt traditionellt hantverkskunnande vilket säkerställer en möbel med hög kvalitet, stark identitet och lång livstid. 
 

Stilrent och lekfullt matbord 

Corners är ett matbord i trä som pryds av en bordsskiva i glas. Glasbordet har en smäcker och nätt ramkonstruktion i massiv ek som skapar en lätt och svävande känsla. Twist är ytterligare ett bord från A2 Designers som kännetecknas av bordets vridna benkonstruktion. Här finns dessutom möjligheten att välja bordsskiva i vitt laminat, oljad ek eller vitoljad ek. 

Sortimentet erbjuder dessutom bordet Connect som är placerat på hjul. Connect kan väljas i två olika höjder och passar därför utmärkt som både barbord och kreativt arbetsbord. Bordsskivan är förberedd med en praktisk lucka för kablar, laddare eller varför inte vackra blommor.

A2 Designers skapar möjligheterna för dig att inreda ditt hem med unika möbler. Borden passar lika bra som köksbord eller matsalsbord och kan kombineras med olika stolar för att skapa en personlig matgrupp. Dessutom kan borden lika väl användas som skrivbord till arbetsplatsen eller hemmakontoret.