Skåp A2 Designers

Filtrera
Sortera

SVENSKTILLVERKAD FÖRVARING

A2 Designers erbjuder ett brett sortiment av vackra skåp och sideboard. Här kombineras kreativitet och lekfullhet med elegans och en fantastisk hantverkskunskap. Skåpen är tillverkade i Sverige och andas skandinavisk design med en twist i form av ett innovativt mönster eller en utstickande färg. De unika förvaringsskåpen erbjuds i en rad olika storlekar och utföranden och får därmed olika personligheter. Förvaring har man sällan för mycket av och behövs i hemmets alla rum som vardagsrum, kök, sovrum eller i form av hallförvaring.

Serien Collect har ett starkt grafiskt formspråk med dörrfronter i olika mönster. Serien har kommit att bli mycket omtyckt och förvaringsmöblerna hittas idag i många svenska hem. Önskas ett minimalistiskt och stilrent skåp med attityd kanske Collect 2012 faller dig i smaken. Skåpet är tillverkat av svartbetsad ek med dörrar i Tärnsjö läder som formats som fiskfjäll. 

SKÅP MED UNIK KARAKTÄR 

Är ett färgglatt skåp med grafiskt mönster det du söker hittar du Collect 2011 i sprudlande färger. Ett sådant förvaringsskåp blir ett uppiggande inslag i rummet och sätter en tydlig personlig prägel. Collect 2016 är perfekt för dig som önskar ett mer diskret designat skåp, men fortfarande med ett unikt grafiskt formspråk som förmedlar ett vackert trähantverk.
A2 Designers skapar möjligheten för dig att hitta en förvaringsmöbel till varje rum. Deras möbler blir som ett smycke där de placeras och ett oemotståndligt blickfång. Skåpen passar utmärkt att använda som linneskåp, köksskåp eller barskåp för förvaring av porslin, glas, dukar eller förvaringslådor.