Filtrera
Sortera

Cinas Design – med design och miljö i fokus

Cinas skapar möbler för utomhusbruk. De har miljö och design i fokus under produktionen. Skandinavisk design är ett signum för Cinas. De tillverkar möbler med starka influenser från Skandinavien, i synnerhet Danmark. Designen är kännetecknande av linjer som är raka och rena. Hos oss på Tibergs Möbler hittar du möbler av Cinas att placera utomhus – präglade av Skandinavien. 

Hållbar vision 

Cinas strävar efter att arbeta på ett så hållbart sätt som möjligt. De har de senaste generationerna haft ett tätt samarbeta med leverantörerna av materialet de använder – för att säkerställa att miljö är i fokus under produktionen. 

Cinas skapar produkter ämnade att hålla länge. Resonemanget? Möbler som håller en längre tid har en signifikant lägre påverkan på vår miljö, än de som håller en kortare tid. De har belastning av miljö i åtanke när de producerar en produkt. Cinas använder hållbara material i sin produktion. Teak, bambu och mahogny – med fokus på hållbart ursprung. Materialen är FSC®-certifierade. Den teak de använder är FLEGT-certifierad, härstammad från godkända plantager. 

Kvalitativa möbler

Cinas värdesätter kvalitet. De skapar möbler som är ämnade att hålla länge. Möblerna är tillverkade av slitstarka material – som tål att bli använda varje dag. De är designade att möta de standarder och traditioner som ställs på utomhusliv i Norden. Dels vad gäller klimat, dels vad gäller design. Cinas skapar möbler med design från Skandinavien. De fokuserar på att uttrycka simpelhet och funktionalitet. Cinas erbjuder bland annat stolar, bord och dynor – att bruka utomhus.