Family Plus Kontinentalsäng Hilding i ljust inrett sovrum

Kontinentalsäng | Hilding

Filtrera
Sortera

Kontinentalsängar av Hilding

Kontinentalsängar av Hilding är tillverkade med traditionellt hantverk. Hilding erbjuder fyra kollektioner: Original, Original Plus, Family och Family Plus. Kollektionerna är tillverkade med kvalitet, men framför allt komfort, som mittpunkt. Det säkerställer att en säng av Hilding behåller sin goda kvalitet – år efter år. En investering i Hilding, är en investering i komfort. Vilken kontinentalsäng vill du investera i? 

Med hänsyn till människa och miljö

Sov gott, medan du gör gott. Hilding arbetar efter devisen: ”Med hänsyn till människa och miljö”. Det innebär att de skapar sängar som är snälla mot kroppen – och miljön. Gör en god gärning för människa och miljö genom att välja en kontinentalsäng från Hilding. 

Hitta Hilding hos Tibergs Möbler 

Hos oss på Tibergs Möbler hittar du den största utställningen av Hilding i Sverige. Välkommen in till butiken – för att uppleva komforten. Har du funderingar kring vilken säng som passar dig? Vi hjälper dig! Boka tid för rådgivning, genom att klicka här. Tiden innefattar kostnadsfri konsultation i butiken, utan krav på köp. Välkommen in till butiken på Bangatan 19, Göteborg. 

Tre anledningar att välja en kontinentalsäng från Hilding: 

  • De är miljömedvetna. Alla sängar av Hilding är märkta med miljömärket Svanen – och rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet. De har en stomme av FSC®-certifierat trä. Sängarna från Hilding är tillverkade i Sverige, vilket bidrar till minskade utsläpp vid produktion. 

  • De är bekväma. Kontinentalsängarna är präglade av komfort. Komforten blir uppenbar när du lägger dig ner – dels i stödet, dels i avlastningen. Vill du sätta pricken över i:et på din säng? Toppa den med en bäddmadrass av Hilding – för en särklassig komfort. 

  • De har garanti. Hilding erbjuder 25-års garanti på alla säng- och rambrott. Det innebär att du kan njuta av din säng av Hilding länge – eller som de själva uttrycker det: ”En säng som följer dig genom livet”.