Original Plus Ramsäng två stycken 90x200 i tyget ECO Blue med slät, svängd gavel

Ramsäng | Hilding

Filtrera
Sortera

Ramsängar av Hilding

Hilding arbetar efter mottot: ”Med hänsyn till människa och miljö”. Det innebär att de skapar sängar som är snälla mot kroppen och mot miljön. Det gör att du kan sova gott – med gott samvete. Vill du göra en god gärning för kropp och miljö? Välj en säng från Hilding! 

Ramsängar i olika bredder

Det är viktigt att ha gott om bredd för att sova gott. Hilding erbjuder modellerna Original, Original Plus, Family och Family Plus. Modellerna finns i flera bredder. Den smalaste bredden är 80 centimeter, den bredaste bredden är 140 centimeter. Vill du ha en större säng, i 160 eller 180 centimeter? Du sätter enkelt ihop två enkelsängar, med en bäddmadrass på toppen. Hur stor bredd har du behov av? Ska du sova ensam eller tillsammans med en partner? Tumregeln är att en person har behov av 90 centimeter i bredd för att kunna sova gott. Välj den bredd som passar de behov som finns hos dig och din partner.

Hitta ramsäng hos Tibergs Möbler 

Hos oss på Tibergs Möbler hittar du hela sortimentet av Hilding. Har du frågor kring val av säng? Vi har svaren! Du är välkommen att boka tid för rådgivning här. Rådgivningen är kostnadsfri – och fri från krav på köp. Välkommen till oss! 

Tre anledningar att välja en ramsäng från Hilding: 

  • De är miljövänliga. Sov gott – med gott samvete. Alla sängar av Hilding är märkta med miljömärket Svanen samt rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet. Sängstommarna är tillverkade av FSC®-certifierat trä. De är klädda med Harmolan – tillverkat utan vatten eller PFC-kemikalier. Sängarna av Hilding är tillverkade i Sverige. Det säkerställer att produktionen är vänlig mot miljön. 

  • De är stilfulla. Sängarna av Hilding är klädda med textil. Klädseln är tillverkad av Harmolan – som dels är vänligt mot miljön, dels är vänligt mot dina ögon. Det stilfulla tyget finns att välja i flera färger. Vill du sätta pricken över i:et på din säng? Köp till en gavel av Hilding – för ett stilfullt utseende. 

  • De är praktiska. Sängarna har praktiska inslag. De är klädda med Harmolan – som är smutsavvisande. Klädslarna är avtagbara och tvättbara (i 40oC). Det gör det enkelt att hålla sängen ren. Praktiskt för familjer med barn! Det är dessutom enkelt att hålla rent under sängen. Hilding erbjuder 18 centimeter höga ben som tillval – som gör det enkelt att komma in med dammsugare under sängen.