Ställbar säng Family från Hilding i beige tyg.

Ställbar säng | Hilding

Filtrera
Sortera

Ställbara sängar från Hilding 

De ställbara sängarna Family och Family Plus av Hilding är utvecklade med den senaste tekniken. De har en nästintill ljudlös motor, som du styr med en trådlös fjärrkontroll. Hilding förenar komfort, hantverk och modern teknik. Det säkerställer att du ligger bekvämt – i en modern och utvecklad säng.  

Med hänsyn till människa

Liggande, lutande eller sittande? Det är du som styr. De höj- och sänkbara sängarna går att ställa i önskat läge med en fjärrkontroll. Fjärrkontrollen går att programmera. Den opererar utan sladd eller kabel – vilket gör sovrummet till en trasselfri miljö. 

Du kan justera huvudänden av sängen, utan att justera fotänden av sängen – tack vare den delade plattan i botten. Sängen ger stöd till den övre delen av kroppen när den är i uppfällt läge. Sängarna är uppbyggda av ett pocketsystem med olika zoner. De olika zonerna ger varierande komfort till de olika delarna av kroppen. Det säkerställer att de olika delarna av din kropp får likvärdigt stöd och avlastning under natten.

Med hänsyn till miljö

Alla sängar av Hilding är märkta med miljömärket Svanen – och rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet. Sängstommarna är tillverkade av FSC®-certifierat trä. De är klädda med det miljöcertifierade tyget Harmolan, tillverkat utan vatten eller PFC-kemikalier. Miljövänligt och stilrent, på samma gång. 

Hitta din ställbara säng hos Tibergs Möbler

Hos oss på Tibergs Möbler hittar du den största utställningen av Hilding i Sverige. Du är välkommen att besöka butiken i Göteborg – för att uppleva de ställbara sängarna. Har du funderingar kring vilken säng som passar dig? Boka tid för rådgivning, genom att klicka här. Tiden innefattar kostnadsfri rådgivning i butiken utan krav på köp. Välkommen in till butiken!