Filtrera
Sortera

Designade bord från Kristensen & Kristensen

Bordet har en central plats i våra hem. Vid köksbordet startar vi dagen med att äta frukost, vid soffbordet samlas vi för att varva ner efter en lång dag. Intill sängbordet somnar vi slutligen för att ladda upp inför nästkommande dag. Kristensen & Kristensen är en dansk möbeltillverkare som erbjuder designade möbler med unik valfrihet. Alla möbler tillverkas efter order och kan därför anpassas efter egna önskemål.

Kristensen erbjuder ett brett sortiment av olika bord som matbord, soffbord, sidobord, avlastningsbord, sängbord och skrivbord. Här skapas möjligheten att välja köksbord, soffbord och sidobord i samma möbelserie och träbehandling. På så sätt kan du skapa ett personligt avtryck och en vacker helhet i hemmets alla rum.

Kristensens & Kristensens sortiment omfattar allt från rustika matbord i trä till eleganta matsalsbord i skandinavisk minimalistisk stil.

 

Kanske söker du ett runt matbord med möjligheten att förlänga bordet med iläggsskivor? Möjligtvis är ett plankbord det perfekta alternativet i ditt hem? Vare sig du önskar ett litet eller stort matbord erbjuder Kristensen någonting för dig. Upptäck den breda valmöjligheten och skapa ett personligt bord efter dina önskemål.

Kvalitet och hantverk i fokus

Genomgående för Kristensen & Kristensens samtliga bord är att de erbjuds i olika behandlingar av ek och ask. Borden tillverkas i massivt trä och erbjuds bland annat i ytbehandlingarna naturell olja, vitolja, gråbrunolja och såpa.

Kristensen möbler är tillverkade för hand med hög hantverksskicklighet och omsorg. Virket som används genomgår extraordinär handsortering vilket säkerställer mycket hög kvalitet. Deras passion för gamla hantverkstraditioner kommer till uttryck i möblerna, där resultatet blir en möbel som tål att användas under många år. När du väljer en matsalsgrupp från Kristensen & Kristensen kan du vara säker på att ingenting lämnats åt slumpen.